Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 «Ποδαρικό» στην Ξάνθη από το νεογέννητο Παναγιώτη-Νικόλαο Τενεκετζή

«Ποδαρικό» στην Ξάνθη από το νεογέννητο Παναγιώτη-Νικόλαο Τενεκετζή

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
Το κλάμα ενός αγοριού 3,05 κιλών έκανε «ποδαρικό» στην Ξάνθη, στις4.20 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν η Ιωάννα Αγγελίδου- Τενεκετζήέφερεστον κόσμο το δευτερότοκο γιο της και πρώτο μωρό για το 2011 στηνπεριοχή μας.
Ο μικρός Παναγιώτης-Νικόλαος Τενεκετζής, όπως αποφάσισαν να τοβαφτίσουν οι γονείς του, είναι το πρώτο από τα πέντε συνολικά μωρά πουγεννήθηκαν την πρώτη μέρα του χρόνου στην Ξάνθη. Ακολούθησαν δύοκορίτσια, ένααγόρι κι ένα ακόμη κοριτσάκι.
Το υγιέστατο νεογνό βρήκε το «Ε» μαζί με τους πανευτυχείς γονείς τουκαι το μεγάλο του αδερφό Δημήτρη, ηλικίας 3,5 ετών σε δωμάτιο τηςΜαιευτικής,απ’ όπου και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο σήμερα και να πάνε στο σπίτιτουςστα Κιμμέρια Ξάνθης. Ο Κωνσταντίνος Τενεκετζής και η σύζυγός τουθεώρησαν«γουρλίδικο» το νέο τους αγοράκι και ευχήθηκαν να φέρει μια καλή χρονιάσεόλους.
 
Αυξημένη αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα η κίνηση στα Επείγοντα
Αυξημένη μεν αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια ήταν η κίνηση στα Επείγοντατου Νοσοκομείου κατά τη διάρκεια των γιορτών, χωρίς σοβαρά περιστατικά.Όπωςμας ενημέρωσε ο διευθυντής του τμήματος Επειγόντων κ. ΦίλιπποςΦιλίππου, μόνοελαφριά τραύματα έφεραν όσοι τραυματίστηκαν σε τροχαία στην περιοχήμας, ενώιδιαίτερα αυξημένη ήταν μόνο η κίνηση στην παιδιατρική, η οποία καιθεωρείταιδικαιολογημένη εξαιτίας των ιώσεων του χειμώνα. Η ροή των περιστατικώνήτανσυνεχής, αλλά η συνήθης για τα δεδομένα των εορτών και της εποχής.
 
Πρωτοχρονιάτικη σύλληψη στο Άβατο
Με σύλληψη για απειλή, εξύβριση, παράνομη οπλοφορία-οπλοκατοχή-οπλοχρησία ξεκίνησε τη νέα χρονιά η Αστυνομία, όταν, τιςαπογευματινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, αναγκάστηκε να επέμβει σε σκηνικόπουδιαδραματίστηκε στο Άβατο Ξάνθης. Εκεί, ένας 31χρονος, οποίος, κατά πωςλέγεται, επειδή ενοχλήθηκε από τη φασαρία σε παρακείμενο ίντερνετ καφέ,εξύβρισε,απείλησε και χρησιμοποιώντας ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο (μονόκαννο)ιδιοκτησίας του 33χρονου αδερφού του, πυροβόλησε εναντίον του εν λόγωκαταστήματος ιδιοκτησίας 35χρονου, χωρίς να σημειωθεί κανέναςτραυματισμός.
Το όπλο κατασχέθηκε και ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκεσε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ξάνθης προσήχθηενώπιον τουΕισαγγελέας Πρωτοδικών Ξάνθης.
 
Πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μονοκατοικία
Την 1η Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10.45 εκδηλώθηκεπυρκαγιάσε μονοκατοικία στην οδό Καραϊσκάκη 43Α στηνΞάνθη, ιδιοκτησίας ΣΝτου Σ.
Επί τόπου έφτασε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθηςαποτελούμενη από 2 οχήματα και 5 άνδρες, η οποία κατάφερε να περιορίσειτηνπυρκαγιά και να προβεί στην κατάσβεσή της.
Από την πυρκαγιά κάηκε ένα δωμάτιο 10 τμ ολοσχερώς καθώς και είδηρουχισμού-ιματισμού, συσκευή εικόνας, ήχου και προσωπικά έγγραφα τωνιδιοκτητών.
Την προανάκριση για τα αίτια διενεργεί του ανακριτικό τμήμα της ΠΥΞάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…