Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Γλίστρησε και έπεσε από τον 3ο όροφο νεαρή δασκάλα

Γλίστρησε και έπεσε από τον 3ο όροφο νεαρή δασκάλα

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
«Άγιο» είχε 25χρονη δασκάλα απότη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου όταν πέφτοντας από απροσεξία απότον 3οόροφο πολυκατοικίας στην οδό Αδριανουπόλεως προσέκρουσε σε μερικέςξύλινεςπαλέτες στο χώρο του ακάλυπτου που απορρόφησαν τους κραδασμούς καιέσωσαν τηζωή της.
Στο διαμέρισμά της εκείνη τηστιγμή βρισκόταν συνομήλικη φίλη της η οποία και έπαθε σοκ. Το ΕΚΑΒκατέφτασεκαι μετέφερε τη νεαρή δασκάλα στο νοσοκομείο της Ξάνθης χωρίς κίνδυνοτης ζωήςτης, παρά μόνο με υποδεέστερους τραυματισμούς, όπως διαπιστώθηκε απότιςιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Η ίδια η κοπέλα εξήγησε ηπτώση τηςπροκλήθηκε από γλίστρημα από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της, τοοποίοβρίσκεται από την πλευρά του πάρκινγκ ‘Γκέρυ’.
Οι γονείς της κοπέλαςειδοποιήθηκαν και κατέφτασαν από τη Θεσσαλονίκη. Στο πλευρό της25χρονηςβρέθηκαν επίσης φίλοι, συνάδελφοι και κλιμάκιο της ΔιεύθυνσηςΠρωτοβάθμιαςΕκπαίδευσης Ξάνθης με τον προϊστάμενο Σάββα Μελισσόπουλο, προκειμένουναδιαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας της και να μεταφέρουν τα ευχέςτους γιαγρήγορη ανάρρωση. Η κοπέλα πιθανότατα να μεταφερθεί για περίθαλψη στηΘεσσαλονίκη, ώστε να βρίσκεται κοντά στους γονείς της, ενώ αναπληρωτήςστη θέσητης θα οριστεί από σήμερα Δευτέρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…