Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου η εκδήλωση ενημέρωσης για τα διόδια

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου η εκδήλωση ενημέρωσης για τα διόδια

0

Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου πρόκειται ναπραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης η εκδήλωση ενημέρωσηςτωνπολιτών για το ζήτημα των διοδίων. Τα μέλη της Κίνησης Ενεργών ΠολιτώνΞάνθηςαποφάσισαν να μεταθέσουν για λίγες μέρες τη μικρή εκδήλωση, λόγω τηςεπερχόμενης κακοκαιρίας του Σαββατοκύριακου.
Το απόγευμα της Πέμπτης, στελέχη της Κίνησης θα βρίσκονταιστην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης και θα διανέμουν πληροφοριακό υλικόστουςδιερχόμενους για όλες τις κοινωνικές, νομικές και πολιτικές παραμέτρουςτηςυπόθεσης των διοδίων και ειδικότερα για τα διόδια της Εγνατίας Οδού.Ταυτόχρονατα στελέχη της κίνησης που θα παραβρίσκονται στο σημείο θα ενημερώνουντουςπολίτες που ενδιαφέρονται να μάθουν επιπλέον στοιχεία για το θέμα τωνδιοδίωνκαι τον τρόπο που το μαζικό πανελλαδικό κίνημα αντιδρά στο πρόβλημα.
Στόχος της Κίνησης είναι η ευαισθητοποίηση των απλών πολιτώνγύρω από το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα των διοδίων, το οποίο στουςπρώτους μήνεςτου 2011 θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Θα ακολουθήσουν οι επαφές μετους φορείςτης πόλης και εξειδικευμένες εκδηλώσεις ενημέρωσης.
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης αποτελεί μια ανεξάρτητηοργάνωση πολιτών της Ξάνθης. Δεν διαθέτει κανενός είδους ιεραρχικήδομή,ηγεσία, καταστατικό ή πολιτική στόχευση. Απαρτίζεται από σκεπτόμενουςπολίτεςτης Ξάνθης που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς καιεπαγγελματικούς χώρας της τοπικής κοινωνίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…