Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Έκλεψαν από ηλικιωμένο τη βέρα του και 100 ευρώ

Έκλεψαν από ηλικιωμένο τη βέρα του και 100 ευρώ

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν οι ληστείες στην πόλης μας μετους αστυνομικούς να μην προλαβαίνουν να κυνηγούν και να συλλαμβάνουνδράστες!Η φτώχεια γεννά παραβατικότητα και εγκληματικότητα και εκφυλισμό σεκάθε έννοιακοινωνικού σεβασμού. Έτσι βλέπουμε να λαμβάνουνχώρα πράξει όπως ηπαρακάτω όπου ξυλοκόπησαν άγρια έναν ηλικιωμένο για να του αρπάξουνμερικά ψιλάκαι την γαμήλια βέρα του!
 
Πήραν από 78χρονο  τηβέρατου και 100 ευρώ …
Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής μια 32χρονη και ένας 24χρονος,κάτοικοι Ξάνθης, πλησίασαν ένα ηλικιωμένο 78 χρονών και «ασκώνταςεναντίον τουσωματική βία», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Αστυνομικής ΔιεύθυνσηςΞάνθης, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις,  τουπήραν τη χρυσή βέρα και 100 ευρώ που βρήκαν πάνω του. Στη συνέχεια πήγαν σε κεντρικό κοσμηματοπωλείοτης Ξάνθης, όπου και  «σκότωσαν»τοκειμήλιο του γεροντάκου για ένα μικρό χρηματικό ποσό.
 
Τους «τσίμπησαν» αμέσως…
Όμως, δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την σύλληψη, καθώς ο ηλικιωμένοςείχε δώσει σαφή περιγραφή τους στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οιοποίοικατάφεραν να τους εντοπίσουν. Τους συνέλαβαν την ίδια μέρα μετά απόλίγη ώρα.
Στη σωματική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή της 32χρονηςτο χρηματικό ποσό των 25 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον78χρονο,καθώς επίσης και η βέρα που είχε κλαπεί. Ο 24χρονος συνεργός της32χρονηςομολόγησε ότι είχαν πουλήσει την βέρα, την οποία βρήκαν οι άνδρες τηςΑσφάλειαςστο κοσμηματοπωλείο και ο ιδιοκτήτης του την επέστρεψε στον ιδιοκτήτητης. Οισυλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…