Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Ο Γ. Γραμματέας ΥΠΑΑΤ Δ. Παπαγιαννίδης διαβεβαιώνει ότι το αρδευτικό προχωρά κανονικά

Ο Γ. Γραμματέας ΥΠΑΑΤ Δ. Παπαγιαννίδης διαβεβαιώνει ότι το αρδευτικό προχωρά κανονικά

0

Συνάντηση με Πρόεδρο και Διευθυντή της ΕΑΣ Ξάνθης


Βουλευτής ΝΔ Καβάλας, Μ. Λαζαρίδης: «Ο κ. Παπαγιαννίδης με διαβεβαίωσε με στοιχεία ότι η άρδευση της πεδιάδας της Χρυσούπολης δεν θα επηρεαστεί από το μεγάλο αρδευτικό έργο για την Ξάνθη»


Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Παπαγιαννίδη Δημήτριο είχαν στις 26 Ιανουαρίου ο  Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης «Η Ένωση» Ρούφος Βασίλειος και ο Γενικός Διευθυντής Τσιναρίδης Νικόλαος,  με κύριο θέμα το έργο «Μεταφορά και διανομή νερού από τον ποταμό Νέστο στην πεδιάδα Ξάνθης για αρδευτικούς σκοπούς». Από τη μεριά του Γενικού Γραμματέα υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το έργο θα προχωρήσει κανονικά, και μάλιστα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το αρμόδιο Υπουργείο τις επόμενες μέρες.

Τόσο ο κ. Ρούφος όσο και ο κ. Τσιναρίδης ευχαρίστησαν τον Γενικό Γραμματέα κ. Παπαγιαννίδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους για προσωπική συνάντηση αλλά και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αυγενάκη Ελευθέριο για το ενδιαφέρον του για την υλοποίηση του τόσο σημαντικού για τον Νομό μας έργου.

Βουλευτής ΝΔ Καβάλας, Μ. Λαζαρίδης: «Η άρδευση της πεδιάδας της Χρυσούπολης δεν θα επηρεαστεί από το μεγάλο αρδευτικό έργο για την Ξάνθη»

Παράλληλα ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, με ανάρτησή του στο Facebook, ενημερώνει για μία ακόμη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Δ. Παπαγιαννίδη. «Στο επίκεντρο το θέμα με τα νερά του Νέστου. Ο κ. Παπαγιαννίδης με διαβεβαίωσε με στοιχεία ότι η άρδευση της πεδιάδας της Χρυσούπολης δεν θα επηρεαστεί από το μεγάλο αρδευτικό έργο για την Ξάνθη, που έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Παραμένω σε συνεχή επικοινωνία με το ΥπΑΑΤ και τους αγρότες μας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης.


Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…