Αρχική Χωρίς κατηγορία Ευχούπολη: «Πλούσιο» πρόγραμμα για όλα τα γούστα στο κέντρο της πόλης

Ευχούπολη: «Πλούσιο» πρόγραμμα για όλα τα γούστα στο κέντρο της πόλης

0

Bazaars συλλόγων και σχολείων δίνουν το σήμα για έναρξη των γιορτών περνώντας το μήνυμα ανιδιοτέλειας, αμοιβαιότητας και σεβασμού


Με ένα «πλούσιο» πρόγραμμα δράσεων επέστρεψε και φέτος η Ευχούπολη, η οποία βέβαια προσφέρει μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και τελικά καλύπτει όλα τα γούστα όλων των ηλικιών.

Ο Άι Βασίλης στέκει επιβλητικός στην είσοδο της Ευχούπολης, καλωσορίζει ντόπιους και επισκέπτες. Κάνοντας λίγα βήματα ακόμη, συναντά κάποιος διάφορους πάγκους, οι οποίοι τοποθετούνται στο πλαίσιο Bazaars, συλλόγων, όπως επίσης και σχολείων.

O φωτογραφικός φακός του «Ε» απαθανάτισε τα διάφορα προϊόντα που προσφέρει το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης και η φιλανθρωπική δράση εθελοντικών ομάδων 7ου Γυμνασίου. Πάντως κατά κοινή ομολογία όλες οι δράσεις προχωρούν με μεράκι, μιας και προετοιμάζονται με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά προς τον οποιοδήποτε έχει ανάγκη λίγες μέρες μόλις πριν τις γιορτές.

Προχωρώντας προς τα μέσα είναι αδύνατο να μην κάνει κάποιος στάση στο Σπίτι του Άι Βασίλη και των ξωτικών, κάτι μάλιστα που είναι αναπόφευκτο αν έχει στο πλευρό του μικρό παιδί, αλλά όχι απαραίτητα, αφού τα Χριστούγεννα δεν «υπολογίζουν» ηλικία.

Τέλος, τα δεντράκια των ευχών είναι μία άλλη ενδιαφέρουσα στάση, διότι αποτυπώνουν όσο το δυνατό πιο πιστά τις «καθαρές» ευχές των παιδικών ψυχών, κάτι που από μόνο του είναι μοναδικό…

Ευχές με την υπογραφή παιδιών ενόψει των γιορτών


Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μουσικές γωνιές στο σκηνικό του 9ου Φεστιβάλ « Ξάνθη-Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων»

Ακούσματα από κάθε γωνιά «τραβούν το βλέμμα» ντόπιων και επισκεπτών Σήμερα στις 19:00 επί …