Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ AOΞ: Εμφατική νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

AOΞ: Εμφατική νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

0

Επικράτησε με 7-2 του Ατρόμητου Χρύσας


Με ένα συντριπτικό 7-2 ο ΑΟΞ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, επί του Ατρόμητου Χρύσας, σ’ ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με εννέα γκολ και πολλές φάσεις. Με την εμφάνιση αυτή ο ΑΟΞ σκορπίζει αισιοδοξία στους πολυάριθμους φίλους του και βάζει υποψηφιότητα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο για τον ΑΟΞ στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ανέβασε στροφές, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και “καθάρισε” την αναμέτρηση.

Για τον ΑΟΞ τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, στα άκρα της άμυνας οι Ανηπαρόπουλος και Κιαχίδης , σέντερ-μπακ οι Καρακάσης Βαγγέλης και Κιουρτ, στον άξονα ο Φλώρος που είχε μπροστά του τους Βαγγέλη Μαλαδένη και Κουτσομιχάλη, εξτρέμ οι Λαζαρίδης και Μιχάλης Μαλαδένης , με σέντερ-φορ τον Μελισσόπουλο.

Στο 7′ ο ΑΟΞ δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, σε έναν συνδυασμό Μελισσόπουλου με τους Μιχάλη και Βαγγέλη Μαλαδένη, είχε τελικό αποδέκτη τον Λαζαρίδη, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Χρύσας. Στο 12′ η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία, όταν σε σέντρα του Κιαχίδη ο Μελισσόπουλος σούταρε στο δοκάρι και άουτ. Στο 13′ η Χρύσα είχε την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία με σουτ του Βαγγέλη Γούλα που αποκρούει ο Αραμπατζής.

Στο 41′ από λάθος απομάκρυνση στην άμυνα του ΑΟΞ ο Χατζηβασιλείου κάνει το 0-1 για την Χρύσα.

Στο 44′ ήρθε η απάντηση από τον ΑΟΞ. Ο Ανηπαρόπουλος κάνει υπέροχη σέντρα και με μονοκόμματο σουτ από κοντά ο Λαζαρίδης κάνει 1-1 ισοφαρίζει η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΞ μπήκε δυναμικά και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κγια να φτάσει στο 2-1 το 56 με πέναλτι που εκτελεί ο Μελισσόπουλος στο 56΄.

Και πριν περάσει ένα λεπτό, στο 57′ ο Λαζαρίδης με σουτ πετυχαίνει το 3-1 για τον ΑΟΞ, όμως η Χρύσα απάντησε στο 59΄κάνοντας το 3-2 με εξαιρετικό σουτ του Άλμπερτ από τα τριάντα μέτρα.

Κι από εκεί και μετά άρχισε η βροχή των γκολ για τον ΑΟΞ με τον Σπυριδωνίδη να κάνει το 4-2 στο 68΄, το 5-2 στο 70΄από τον Κιαχίδη σε εκτέλεση φάουλ, το 6-2 στο 85 από τον Καρακάση και στο 90΄το 7-2 από τον Κουτσομιχάλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Ουζουνίδης με βοηθούς τους κ.κ Κοτινούδη και Οτουζμπίρ.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ασπίδα Ξάνθης: Με στόχο το 1-1 υποδέχεται σήμερα τον ΚΑΟΧ

Στις 17.00 στο Εύμοιρο Να κάνει το 1-1 στους αγώνες με τον ΚΑΟΧ θα επιδιώξει σήμερα το από…