Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μιχάλης Αμοιρίδης: «Στις 31 Δεκεμβρίου ολοκληρώνω την πορεία μου στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση»

Μιχάλης Αμοιρίδης: «Στις 31 Δεκεμβρίου ολοκληρώνω την πορεία μου στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση»

0

«Εύχομαι ειλικρινά η νέα διοίκηση που θα αναλάβει να έχει επιτυχία στο έργο της», δήλωσε ο ίδιος

Μήνυμα προς τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν αλλά και προς την νέα διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ έστειλε ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του Χρήστου Μέτιου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ένας κύκλος παρουσίας μου στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014 θα ολοκληρωθεί την 31η Δεκεμβρίου του 2023 με ανάμεικτα συναισθήματα. Θεωρώ ότι φεύγω με θετικό απολογισμό, κάνοντας ότι μπορούσα καλύτερο για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Στην πορεία αυτή γνώρισα ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε, κάναμε αγώνες για τον τόπο, δεθήκαμε ψυχικά. Σχέσεις που αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια στη ζωή. Πιο ώριμοι σχεδιάζαμε πολλά για το μέλλον αυτής της περιοχής και θα τα πετυχαίναμε μαζί. Ολοκληρώνω την πορεία μου στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ένα θεσμό που αγάπησα και πιστεύω ότι αποτελεί σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης. Εύχομαι ειλικρινά η νέα διοίκηση που θα αναλάβει να έχει επιτυχία στο έργο της.

Θέλω από καρδιάς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους σε αυτή την προσπάθεια με πίστεψαν και με στήριξαν, σε όσους φίλους και συνεργάτες ανέχτηκαν τις παραξενιές και τις εντάσεις του προεκλογικού αγώνα, σε όσους στάθηκαν δίπλα μου και μπήκαν σε ένα αγώνα με ήθος και ειλικρίνεια. Δεν ξεχνώ ούτε έναν από εσάς που γνωριστήκαμε στην πορεία αυτή, είτε συμφωνήσαμε, είτε διαφωνήσαμε, θα είμαι δίπλα σας να βοηθήσω όπως και όπου μπορώ με όλες τις δυνάμεις μου.

Κλείνοντας θέλω να πω δυο λόγια για τον Χρήστο Μέτιο, ένα άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια που δούλεψε με πρόγραμμα και σχεδίασε μια σειρά σοβαρών έργων και δράσεων που θα άλλαζαν το πρόσωπο της περιφέρειας μας. Του άξιζε να είναι στο τιμόνι για να τα υλοποιήσει. Δυστυχώς στη ζωή πολλά δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτά που πιστεύουμε. Σίγουρα θα ξαναβρεθούμε μαζί σε κοινούς αγώνες.

Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι κομμάτι της καρδιάς μου, μια σχέση που ολοκληρώνεται, μαζί με αυτή στην καρδιά μου είστε και όσοι πιστέψατε μαζί μου ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό τον τόπο. Σας ευχαριστώ, δεν σας ξεχνώ… Η σχέση ζωής μαζί σας δεν τελειώνει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…