Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θ. Περεντίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ: «Θεωρούμε ότι η παρέμβασή μας είναι σημαντική και σε περιφερειακό επίπεδο»

Θ. Περεντίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ: «Θεωρούμε ότι η παρέμβασή μας είναι σημαντική και σε περιφερειακό επίπεδο»

0

Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ΑΜΘ της ΠΕ Ξάνθης την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

Με πλήρες ψηφοδέλτιο θα δώσει την μάχη των περιφερειακών εκλογών

Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου με επικεφαλής τον Θεόδωρο Περεντίδη και με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Περιφέρεια.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΜΘ στο καφέ Βυζάντιο.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ», Θεόδωρος Περεντίδης δήλωσε κατά την παρουσίαση:

«Η περιφερειακή κίνηση όλα αυτά τα χρόνια, μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο, συντάσσεται με τις μικρές και μεγάλες, καθημερινές και στρατηγικές ανάγκες της πλειοψηφίας του λαού μας. Απέναντι στην εγκατάλειψη, στην φτωχοποίηση, στην ερημοποίηση, στην ενεργειακή φτώχεια, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, στους πολεμικούς ανταγωνισμούς και στον ρατσισμό/φασισμό, στην υποχρηματοδότηση των στρατηγικών υπηρεσιών και υποδομών και όχι μόνο, απαντάμε με πολιτικές και κοινωνικές κατευθύνσεις από την πλευρά των εργαζομένων, των ανέργων, των μικρομεσαίων ελ. επαγγελματιών, των αγροτών/κτηνοτρόφων, των μαθητών και των φοιτητών, ώστε να ζήσουμε αλλιώς και καλύτερα. Η στήριξη και η ενίσχυση της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης, δυναμώνει αυτή την φωνή και δράση. Τώρα είναι η ώρα να σπάσουμε κάθε αντιδημοκρατικό εκλογικό φραγμό ή αποκλεισμό, αλλά και συνολικά, να απαντήσουμε ηχηρά στην κυβερνητική επέλαση που έρχεται εντονότερα το επόμενο διάστημα».

Με τη σειρά του, ο Μηλιαζήμ Τζεμαλή, δάσκαλος και μέλος του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης ανέφερε στο «Ε» ότι «η ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ είναι ένα σχήμα που έχει αναδειχθεί μέσα απο τους αγώνες και θα συνεχίσει να δίνει τους αγώνες της και μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο. Είναι τεράστια ευκαιρία απο την πλευρά του κόσμου να μαυρίσει τη Νέα Δημοκρατία που άφησε ουσιαστικά να καεί ο μισός Έβρος καθώς φάνηκε ότι η απουσία κεντρικού σχεδιασμού τοποθετεί στο κέντρο των ευθυνών την τωρινή περιφερειακή διοίκηση. Το σχήμα μας είναι ενωτικό και αντικαπιταλιστικό και απευθυνόμαστε σε όλη την ριζοσπαστική αριστερά».

Η Βάσω Αλεξοπούλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος υπογράμμισε ότι «εμείς θέλουμε να αγωνιστούμε μαζί με τον κόσμο. Η πολιτική που ακολουθείται αυτή τη στιγμή είναι υπεύθυνη για όλες τις κρίσεις που αντιμετωπίζει ο λαός. Η παρουσία μας στο περιφερειακό συμβούλιο είναι κρίσιμη».

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την περιφερειακή παράταξη «Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ» στην ΠΕ Ξάνθης είναι:

  • Αλεξοπούλου Βάσω, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
  • Αυγέας Βασίλης, αναπληρωτής θεατρολόγος, μέλος του ΣΕΠΕ Ξάνθης
  • Δεληγιαννοπούλου Καλλιόπη, εκπαιδευτικός
  • Μακρή Ευσεβία, φοιτήτρια
  • Μέγα Μαρία, νηπιαγωγός
  • Μηλιαζήμ Τζεμαλή, δάσκαλος, μέλος Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης
  • Μούσα Γκιοκμέν, ελεύθερος επαγγελματίας
  • Μποασί Χουσείν, εργάτης
  • Προδρομίδης Νίκος, χημικός μηχανικός

Παύλος Μαραγκός
pmaragkos@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Παύλος Μαραγκός
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…