Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο Δήμαρχος Ξάνθης συναντήθηκε με την Ένωση Πολυτέκνων Π.Ε. Ξάνθης

Ο Δήμαρχος Ξάνθης συναντήθηκε με την Ένωση Πολυτέκνων Π.Ε. Ξάνθης

0

Μοιράστηκαν σάκες και σχολικό υλικό

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, επισκέφθηκε την Ένωση Πολυτέκνων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης «Η Μητέρα» όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Δημήτρη Χατζηγεωργίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του μοιράστηκαν σάκες και σχολικό υλικό με σκοπό να προετοιμαστούν οι μαθητές που ετοιμάζονται να πάνε στην πρώτη τάξη του δημοτικού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μανώλης Φανουράκης.

Παράλληλα, συγχάρηκε τους γονείς που, παρά τις δυσκολίες της σύγχρονης ζωής δείχνουν ένα μεγαλείο ψυχής μεγαλώνοντας πολλά παιδιά, που τόσο ανάγκη έχει η πατρίδα μας και εξήρε τον ρόλο που διαδραματίζει η Ένωση, ιδιαίτερα στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των πολύτεκνων.

«Ο Δήμος Ξάνθης, τόσο με την υλοποίηση του προγραμματισμού του σε υποδομές εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, όσο και με πρωτοβουλίες και πολιτικές που αναπτύσσει, στέκεται πάντα αρωγός στη συλλογική προσπάθεια για τη διαμόρφωση ενός σταθερού πλαισίου που θα εγγυάται το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, αλλά και των οικογενειών τους», τόνισε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…