Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι ”Daedalus’ Wings” του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης στον δήμαρχο Ξάνθης

Οι ”Daedalus’ Wings” του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης στον δήμαρχο Ξάνθης

0

Τα μέλη της ομάδας παρουσίασαν στον δήμαρχο τα νέα σχέδιά τους, το πλάνο δράσεων στο πλαίσιο προετοιμασίας τους για τον επικείμενο πανελλήνιο διαγωνισμό ”F1 in schools”


Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 η ομάδα «Daedalus’ Wings» του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης, αποτελούμενη από μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου, συνοδευόμενη από τη διευθύντρια του Σχολείου Λαμπάκη Ολυμπία και τους συντονιστές καθηγητές Δημαρά Αλέξανδρο, Νικολαΐδου Κατερίνα και Ορφανίδου Όλγα, επισκέφτηκε τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό στο πλαίσιο του προγράμματος «F1 in schools».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Ήταν μια εμπειρία ευχάριστη και μοναδική, ειδικά για τους μαθητές. Αρχικώς η Διευθύντρια και οι καθηγητές ευχαρίστησαν τον κ. Κοντό για την έμπρακτη στήριξή του στο Σχολείο μας και την πορεία του στον διαγωνισμό F1 in schools, αφού κατά την περσινή χρονιά ως ιδιώτης ακόμα ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας “Αίολος” που έφτασε τελικώς στον Παγκόσμιο τελικό της Σιγκαπούρης».

Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας παρουσίασαν στον δήμαρχο τα νέα σχέδιά τους, το πλάνο δράσεων στο πλαίσιο προετοιμασίας τους για τον επικείμενο πανελλήνιο διαγωνισμό «F1 in schools».

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, καθώς ο Δήμαρχος δήλωσε την πρόθεσή του να στηρίξει οποιαδήποτε καινοτόμα δράση των μαθητών/ καθηγητών και να ενισχύσει όλες τους τις προσπάθειες. Οι μαθητές από την πλευρά τους ζήτησαν από τον πρώτο πολίτη του Δήμου την υποστήριξη της προσπάθειάς τους τόσο υλικά όσο και ηθικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο Φεστιβάλ «Ξάνθη-Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» για το 2024

«Πλημμύρισε» με κόσμο η κεντρική πλατεία κατά τη διάρκεια της συναυλίας με διευθυντή τον Ν…