Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τους βανδαλισμούς στο μουσουλμανικό κοιμητήριο του Πολυάνθου καταδικάζει η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Τους βανδαλισμούς στο μουσουλμανικό κοιμητήριο του Πολυάνθου καταδικάζει η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

0

Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Ο λαός της περιοχής, χριστιανικός και μουσουλμανικός θα αντιμετωπίσει από κοινού τις κακόβουλες και προκλητικές ενέργειες των ολίγων»

Τους βανδαλισμούς στο μουσουλμανικό κοιμητήριο του Πολυάνθου καταδικάζει η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων.

Όπως μεταφέρει η Μητρόπολη σε ανακοίνωσή της, «ο Σεβασμιώτατος ευρισκόμενος σε ιεραποδημία στους Αγίους Τόπους πληροφορηθείς τις καταστροφές που διεπράχθησαν από αγνώστους στα μουσουλμανικά κοιμητήρια του Πολυάνθου, εξέφρασε την πικρία του για το θλιβερό αυτό συμβάν και σημειώνει ότι στον οικισμό του Πολυάνθου οι μουσουλμάνοι και οι χριστιανοί κάτοικοι συμβιώνουν αρμονικά και ενωμένοι αντιμετώπισαν τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές που απείλησαν την περιοχή τους. Η σύμπνοια και η ομόνοια είναι εμπεδωμένες στην περιοχή μας και ο λαός της, χριστιανικός και μουσουλμανικός θα αντιμετωπίσει από κοινού τις κακόβουλες και προκλητικές ενέργειες των ολίγων».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …