Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Mπαράζ Ανόδου Γ’ Εθνική – Απορρίφθηκε η έφεση του Άρη Πετεινού

Mπαράζ Ανόδου Γ’ Εθνική – Απορρίφθηκε η έφεση του Άρη Πετεινού

0

Το παιχνίδι αφορούσε τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική

Απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσε ο Άρης Πετεινού κατά της αρχικής απόφασης για το ματς με την Δόξα Βώλακα, και έτσι πέρα από το χρηματικό πρόστιμο παραμένει και η ποινή των 4 αγωνιστικών που θα κληθεί να δώσει παρουσία κόσμου αλλά σε άλλο γήπεδο η ομάδα της Ξάνθης.

Η δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει ο Άρης Πετεινού είναι το γήπεδο της Γενισέας, εκεί οπού οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια αρχής γενομένης από το σπουδαίο ματς με την Καβάλα την Κυριακή(24/9, 16:00 LIVE SA).

Πέρα από το ματς με τον ΑΟΚ η ομάδα του Πετεινού θα δώσει στο γήπεδο της Γενισέας και τα παιχνίδια με Θερμαϊκό Θέρμης(7/10), Κεραυνό Αγγελοχωρίου(22/10) και Αετό Βαρβάρας(5/11).

Με το πρώτο παιχνίδι στην φυσική του έδρα να είναι προγραμματισμένη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας(12/11) την 10η αγωνιστική

Η ανακοίνωση της Εφέσεων αναφέρει:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση:

Απορρίπτει τυπικά και στην ουσία την από 10.07.2023 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Μ.Α.Σ Άρης Πετεινού», κατά της υπ’ αριθμ. 512/2023 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

(αγώνας της 11.06.2023, Άρης Πετεινού-Δόξα Βώλακος, για το πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική Κατηγορία)

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ασπίδα Ξάνθης: Με στόχο το 1-1 υποδέχεται σήμερα τον ΚΑΟΧ

Στις 17.00 στο Εύμοιρο Να κάνει το 1-1 στους αγώνες με τον ΚΑΟΧ θα επιδιώξει σήμερα το από…