Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν την Λαχειοφόρο Αγάπης 2023

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν την Λαχειοφόρο Αγάπης 2023

0

3.000 ευρώ θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους ηλικιωμένους στον Δήμο Νέστο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους φορείς, επιχειρήσεις, συλλόγους και ιδιώτες που από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ 2023, από τις 23 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2023, προέβησαν στη μαζική αγορά του,  προκειμένου να ενισχύσουν τις δράσεις και ενέργειες των οργανωμένων εθελοντών αιμοδοτών και να καλύψουν μέρος  των λειτουργικών εξόδων του οικονομικού έτους.

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση, «θυμίζουμε ότι και φέτος ο Σύλλογος της Αγάπης με τη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) διαθέτει τα δικά της λαχεία. Αποφασίσαμε για μια ακόμη χρονιά να «ξεκουράσουμε» τους χορηγούς και δωρητές μας αλλά και να περιορίσουμε τα έξοδα έκδοσης της δικής μας λαχειοφόρου με την επωνυμία Κοινωνικό Λαχείο Ξάνθης. Μια χρονιά δύσκολη οικονομικά για όλους μας, έπρεπε να συνυπολογίσουμε και το αυξημένο κόστος επιβίωσης των συμπολιτών μας. Τα φετινά  έσοδα λοιπόν του λαχείου ευελπιστούμε να βοηθήσουν οικονομικά το σύλλογό μας προκειμένου να συνεχίσει να υποστηρίζει την τοπική και όχι μόνο κοινωνία μας. Ενώ φέτος υπάρχει και η ιδιαιτερότητα ότι θα διατεθεί σε συνεννόηση με το Δήμο Νέστου, το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ 3.000,00€ για τις ανάγκες πυρόπληκτων ηλικιωμένων συνανθρώπων και γειτόνων μας στα δημοτικά διαμερίσματα Αβραμυλιάς, Διαλεκτού, Εκλεκτού και Δαμασκηνιάς οι οποίοι έχασαν το σπίτι τους στις φωτιές του Αυγούστου».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…