Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήμαρχος Ξάνθης: Μεγαλείο ψυχής των Ξανθιωτών στο ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους

Δήμαρχος Ξάνθης: Μεγαλείο ψυχής των Ξανθιωτών στο ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους

0

Επτά φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες στην Τουρκία και τη Συρία παραδόθηκαν από το δήμο Ξάνθης

Επτά φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες στην Τουρκία και τη Συρία, εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου παρέδωσε την Τετάρτη ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο της πρώτης αποστολής που πραγματοποιήθηκε από τους Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ξάνθης Παναγιώτη Αμβροσιάδη και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά, παρέδωσε την Τετάρτη το πρωί, σε καθορισμένο σημείο στην Κομοτηνή, τα αγαθά που μαζεύτηκαν στην Ξάνθη.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος και περήφανος» τόνισε ο Δήμαρχος. «Οι Θρακιώτες, είμαστε άνθρωποι της προσφοράς. Θεωρώ ότι οι συμπολίτες μου, οι Ξανθιώτισσες και οι Ξανθιώτες ξεπέρασαν για άλλη μια φορά τον εαυτό τους…

Το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν γίνεται ακόμα πιο πολύτιμο όταν η προσφορά έρχεται από το υστέρημα. Και υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας που πρόσφεραν στο ελληνικό καραβάνι αλληλεγγύης με το περίσσευμα της καρδιάς τους. Τους ευχαριστώ…».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκ νέου τίθεται προς έγκριση η παραχώρηση χώρου για την παιδική χαρά στο Δροσερό

Τη Τρίτη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη Θα οριστούν …