Αρχική ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Το πουλί του Μασκ!

Το πουλί του Μασκ!

1

Μάθε να προφέρεις σωστά την πραγματικότητα
Οδυσσέας Ελύτης

 Μόνο αηδία μπορούν να προκαλέσουν τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική- οικονομική σκηνή ( παρέα πάνε αυτά) σε κάθε επίπεδο εξουσίας.

Πολιτικοί γελωτοποιοί, φασίστες, ιδεολογικά άστεγοι, πνευματικά διαταραγμένοι δοξομανείς ,τυχοδιώχτες ,φαντάσματα αρρωστημένης φαντασίας ,εξουσιομανείς και κάθε λογής ανόητοι παρατρεχάμενοι διευθύνουν κράτη, δήμους ως και την παγκόσμια κοινότητα. Αυτό είναι και το ολοκληρωτικό καθεστώς της νέας κανονικότητας.

Στόχος όλων αυτών είναι να γίνουν οι εκλεκτοί που θα εξουσιάζουν κάθε ανάσα μας και κάθε μέρα θα γίνονται όλο και περισσότερο οι ‘’χάροι ‘’ των συναισθημάτων και της ζωής μας σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο. Σούργελα με πολιτικό σελοφάν και δράκοι βιαστές κάθε ήθους.

Τίποτα δεν είναι ντροπή γι’ αυτούς. Άλλωστε καμιά δουλειά και κυρίως καμιά βρωμοδουλειά δεν είναι ντροπή προκειμένου να γίνεις όσο πιο πλούσιος γίνεται .Οι εξουσίες έχουν προνοήσει για τα καλύτερα πλυντήρια χρήματος και συνειδήσεων. Ως και νιπτήρες για να νίπτουν την όψιν τους και να θολώνουν τα ανομήματα τους. Ως και ο Μασκ θα αλλάξει το έμβλημα του ΤWITTER και αντί για πουλάκι θα βάλει νιπτήρα!

Και η ανθρωπότητα στενάζει από τα καμώματα των μανιακών του πλούτου.

Ένα παίγνιο είμαστε στα χέρια τους κάτω από το τραπέζι της διαφθοράς τους ,που μας ανασύρουν με κάθε δολιότητα προκειμένου να δουν αν είμαστε ακόμα ζωντανοί για να μας αρμέξουν κι’ άλλο.

Και τώρα, ένας άνθρωπος που ζει την τρέλα του, κουμαντάρει με δικά μας έξοδα την παγκόσμια κοινότητα και κατευθύνει την παγκόσμια αγέλη. Ο Μασκ! Με σύμβολο έναν νιπτήρα (!) πήρε το ισχυρότερο όπλο, το Twitter για να κινήσει τον πλανήτη. Η παραφροσύνη σε όλο της το μεγαλείο!

Η παράνοια θα βρίσκει πλέον ασφαλή στέγη. Για το καλό της ανθρωπότητας, όπως ό ίδιος δήλωσε, έγινε η επένδυση και με ένα κουμπί θα μπορεί πλέον να καθορίζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα δισεκατομμυρίων ανθρώπων . Ολα επιτρέπονται πια. Ολοι είμαστε ελεύθεροι να καταθέσουμε την αρρώστια μας και την υποταγή μας στο πουλί ή στον νιπτήρα του Μασκ.

Στο πουλί του Μασκ συμμετέχει οικονομικά και η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, γνωστή και αυτή για τα Δημοκρατικά της αισθήματα. Ξέρουν οι άνθρωποι που πετάνε τα λεφτά τους, που με τόσο κόπο και ιδρώτα(λόγω ζέστης) απόκτησαν.

Το καλό με όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ότι ραγδαία στον ξένο τύπο μα στον δικό μας περισσεύουν τα άρθρα για όλη αυτήν την πολιτική και οικονομική ανωμαλία που ζούμε. Σαν να αντιλήφθηκαν τον ερχόμενο κίνδυνο.

Ακόμα και συντηρητικοί αρθρογράφοι στηλιτεύουν όλο αυτό το πολιτικοοικονομικό καρκίνωμα που έχει φυτρώσει παντού και ποντάρει στην σιωπή και την ανοχή μας και απειλεί και τον πλανήτη. Ως και η Washington Post έγραψε: Ώρα να την κάνουμε από το Twitter, κόσμε!

Μήπως γενικώς πρέπει να την κάνουμε και να τους την κάνουμε;

Μήπως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε σε όλη αυτήν την πολιτική ανωμαλία;

Μήπως η τεχνολογία κοντεύει να φάει της σάρκες της μαζί με τις δικές μας;

Μήπως να γράψω ένα παραμύθι με τίτλο: Ο τρελός με το πουλί και οι βασιλιάδες της άγνοιας;

Μήπως τρελαθήκαμε εντελώς για να θυμηθώ και τον Φρέντυ Γερμανό;

Μήπως δεν είναι αλήθεια όλα αυτά;

Μήπως να μάθουμε να προφέρουμε σωστά την πραγματικότητα και να μην τσιμπάμε στην εικονική;

Δημήτρης Αβούρης
Συγγραφέας-αφηγητής παραμυθιών

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
  • Αλήθειες στο φως!

    Ανάγκη πάσα να γίνεις μέγας αρθρογράφος. Οδυσσέας Ελύτης Είναι πολύ βαρύ το στυλό σήμερα γ…
  • Μαύρο χιούμορ

    Γράφει ο Δημήτρης Αβούρης Δεν πολεμιέται μάτια μου η ανθρώπινη βλακεία σκότωσε το αυτονόητ…
  • Απόψε τρέξατε!

    Θυμάμαι τότε κάτω από το τραπέζι… Όαση ο Καραγκιόζης! Πραγματικά αποτελεί ευχάριστη …
Περισσότερα άρθρα από Δημήτρης Αβούρης
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προτομές και προτιμήσεις

Ο προβληματισμός μου ξεκίνησε για πλάκα. Σε μια βόλτα με τον οκτώ μηνών γιο μου στο χώρο τ…