Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών σε Καβάλα και Ροδόπη

Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών σε Καβάλα και Ροδόπη

0

Σημειώθηκε μία καταδίωξη. Για το ένα όχημα μεταφοράς είχε δηλωθεί κλοπή λίγες ημέρες πριν στην Αττική

Συνελήφθησαν την Τετάρτη, σε περιοχές της Καβάλας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι επιβαίνοντες σε ΙΧ μετέφεραν παράνομα οχτώ  μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Αρριανών Ροδόπης, αστυνομικοί  συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι και να μεταφέρει παράνομα επτά  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός- διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος ο δράστης– διακινητής επιχείρησε να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει.

Τέλος στο ύψος του οικισμού Παλαιοχωρίου Καβάλας, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι οδηγώντας βανάκι μετέφερε παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Από την έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 23-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…