Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μεγάλο το πλήγμα της πανδημίας για τους τουριστικούς πράκτορες

Μεγάλο το πλήγμα της πανδημίας για τους τουριστικούς πράκτορες

0

Με εκπροσώπους του κλάδου μίλησε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης. Α.Γραβάνης: «Πρόθεσή μας η δημιουργία cluster  τουριστικών γραφείων της Ροδόπης»

Στο γραφείο του στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Ροδόπης υποδέχθηκε τους τουριστικούς πράκτορες της περιοχής  ο πρόεδρος, Αντώνης Γραβάνης. Στη συνέχεια, άκουσε τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και δυστυχώς έχουν γίνει ακόμα μεγαλύτερα λόγω της παρουσίας της πανδημίας.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Γραβάνης: «Ο συγκεκριμένος κλάδος έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από την πανδημία και πλέον οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και βιωσιμότητας. Όπως ενημερώθηκα, οι παρεμβάσεις μας ως Επιμελητήριο για το θεσμικό πλαίσιο της φορολογικής ενημερότητας και της  διαβούλευσης για τον Αναπτυξιακό Νόμο, είναι εξαιρετικά σημαντικές για την επιβίωση και  αναβάθμιση τους. Ξεκαθάρισα ότι θα συνδράμουμε και θα διεκδικήσουμε για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους. Τέλος, ανακοίνωσα την πρόθεση μας να αναλάβουμε τη νομική και οικονομοτεχνική υποστήριξη για την δημιουργία cluster  τουριστικών γραφείων της Ροδόπης με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής».

  • eve tourismos 1

    Τουριστικοί πράκτορες εξερευνούν την Ξάνθη

    Το ΕΒΕΞ παρουσίασε τα 3 ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα του σε πράκτορες από την Ευρώπη και…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…