Αρχική Χωρίς κατηγορία Στα αθλητικά κέντρα μεταφέρεται η… αρένα δημοτικής αρχής -Μελισσόπουλου

Στα αθλητικά κέντρα μεταφέρεται η… αρένα δημοτικής αρχής -Μελισσόπουλου

0

Νέα επίθεση από την «Ξάνθη για Όλους» για την ελλιπή συντήρηση του «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Με τις εξελίξεις στον «Αρίωνα» απαντά η δημοτική αρχή

 Οξύνονται τα πνεύματα ανάμεσα στη συμπολίτευση και την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης

Με αιχμηρή κριτική η παράταξη «Ξάνθη για Όλους» επανέρχεται στις κατηγορίες της για απουσία έργου από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος κάνει αναφορά σε «εικόνες ντροπής τριτοκοσμικής πόλης» μεταφέροντας στιγμιότυπα από το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» που βρίσκεται στην Εκτενεπόλ. Όπως σημειώνει, «ένα κλειστό αθλητικό κέντρο, που κάποτε ήταν κόσμημα για την Ξάνθη μας, ενώ σήμερα φιλοξενεί προπονήσεις ακαδημιών και αθλητικών αγώνων εθνικών κατηγοριών. Ένα κλειστό αθλητικό κέντρο που βρίσκεται υπό κατάρρευση και αποτελεί εστία κινδύνου για τη σωματική ακεραιότητα μικρών και μεγάλων αθλητών που περνάνε την πόρτα του, προκειμένου να αθληθούν! Βεβαίως για να μην αδικήσουμε τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη το αθλητικό κέντρο έχει πλέον ιατρικό κρεβάτι και απινιδωτή, που τα παρουσίασε ο Δήμαρχος Ξάνθης και οι συνεργάτες του ως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των ημερών του, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρει πως ήταν μία ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!».

Η «Ξάνθη για Όλους» κλείνει της ανακοίνωσή της με Υστερόγραφο όπου αναφέρει: «ενημερώνουμε τους κύκλους της διοίκησης του κ. Τσέπελη πως η παρούσα ανακοίνωση αποτελείται από: 335 λέξεις, 1910 χαρακτήρες χωρίς κενά, 2304 χαρακτήρες με κενά, 30 παραγράφους, 368 γραμμές και 33 εικόνες ντροπής».

Άμεση απάντηση από τη δημοτική αρχή: Και στη μέση ο «Αρίωνας»…

Με αναφορά στις εξελίξεις στον «Αρίωνα» απαντά στο Σάββα Μελισσόπουλο η δημοτική αρχή, χρεώνοντάς του καταστροφολογία αντί εποικοδομητικής κριτικής. Η απάντηση αναφέρει: «Είναι γνωστό το χρόνιο πρόβλημα του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» σε όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου. Όπως γνωστό είναι ότι η Τεχνική Υπηρεσία έχει αναλάβει τη σχετική μελέτη, η οποία πρόκειται να παραδοθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Μέχρι σήμερα, ο Σύλλογος «Αρίων», χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του «Κλειστού», εν γνώσει των πλευρών του δημοτικού συμβουλίου, γιατί όλοι συνομολογούμε ότι οι ανάγκες των παιδιών μας θα πρέπει να καλυφθούν – θωρακίζοντας, βέβαια, πρωτίστως την ασφάλειά τους.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το… «πλούσιο φωτογραφικό ντοκουμέντο» αφορά κυρίως σε έναν χώρο του γυμναστηρίου, το οποίο και δε χρησιμοποιείται, όπως και όσοι χρήζουν ανακατασκευής.

Τι προκάλεσε την… αποκαλυπτική έκρηξη του κ. Μελισσόπουλου;

Το γεγονός ότι δεν αντέχει τον αντίλογο.

Είχε συνηθίσει να «τα λέει και να… χαίρεται», χωρίς να παίρνει απάντηση.

Η τακτική «αναπάντητα» ακολουθήθηκε συνειδητά, καθώς πιστεύουμε ότι όλες οι πλευρές του δημοτικού συμβουλίου συμβάλλουν, τόσο με τις προτάσεις τους, όσο και με την κριτική τους, στην ορθότερη λειτουργία του δήμου, επ’ ωφελεία των συνδημοτών και της τοπικής κοινωνίας, γενικότερα.

Όμως, άλλο κριτική, άλλο καταστροφολογία.

Άλλο παρατηρήσεις και άλλο εξόφθαλμη εμπάθεια, την οποία, όπως φαίνεται, καλλιεργεί συστηματικά, ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλους».

Δεν καταλαβαίνουμε πώς αντιλαμβάνεται την έννοια «Όλοι», αλλά σίγουρα με την κίνησή του αυτή, απέδειξε (αν μη τι άλλο) ότι δε νοιάζεται ούτε για τους… «δικούς του» ανθρώπους.

Διότι, προτιμά να εκθέσει τους ανθρώπους του «Αρίωνα» -που ειρήσθω εν παρόδω κάποιοι από αυτούς ήταν και οι υπεύθυνοι της προεκλογικής του εκστρατείας- δημιουργώντας, αρχικά σε αυτούς, ένα βαθύ ρήγμα αξιοπιστίας, αλλά κυρίως να προκαλέσει μια πολύ σημαντική επιβάρυνση στα παιδιά του Αρίωνα που πολύ πιθανόν -ύστερα και από αυτήν την «αποκάλυψη»- να χρειαστεί να μεταφερθούν σε άλλες αθλητικές δομές, αν αυτό αποφασιστεί , για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, ώστε να μην επηρεαστεί η προετοιμασία και οι δράσεις τους…

Γιατί επέλεξε να… σουτάρει έξω από τη γραμμή των 6,25; Γιατί απλά νόμιζε ότι θα «σκοράρει».

Και φυσικά, όπως συνηθίζει χωρίς να λαμβάνει υπόψιν ότι είναι, γενικώς, «απροπόνητος».

Μπορεί να μην έπιασε ούτε… στεφάνη, αλλά τουλάχιστον φάνηκε η… στόφα του αθλητή.

ΥΓ: Σας ευχαριστούμε που μας απαλλάξατε από την καταμέτρηση των λέξεων και λοιπών στοιχείων. Συνεχίστε αυτήν την εξάσκηση, τουλάχιστον…».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχυση από το νομοσχέδιο «λάστιχο» στην εκτός σχεδίου δόμηση

Νέα δεδομένα από τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣτΕ στο νόμο που τέθηκε σε διαβούλευση – Δ…