Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επανέρχεται με κατηγορίες για απραξία η «Ξάνθη για Όλους»

Επανέρχεται με κατηγορίες για απραξία η «Ξάνθη για Όλους»

0

Απαριθμεί 54 έργα που εξήγγειλε, αλλά δεν έχει ολοκληρώσει η δημοτική αρχή

 Παίρνει απάντηση από την «(ευγνωμονούσα) Ομάδα Διοίκησης» ότι εκτελεί χρέη γραμματειακής υποστήριξης επικαιροποιώντας τον προγραμματικό σχεδιασμό της παράταξης

 Συνολικά 54 έργα που εξήγγειλε ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, απαριθμεί ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλους» Σάββας Μελισσόπουλος, σε νέα ανακοίνωσή του, που κάνει λόγο για «ατελείωτες υποσχέσεις» και αναφέρει ειρωνικά ότι «μόνο νέο λιμάνι δε μας έχει υποσχεθεί ακόμη». Ο κ. Μελισσόπουλος, αναφέρει αναλυτικά τα έργα για Ξάνθη, Εύμοιρο, Σταυρούπολη και Κιμμέρια για να καταλήξει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα, ενώ σχολιάζει καταληκτικά, ότι «εκτός βέβαια από προσλήψεις των δικών μας παιδιών, υψηλές αντιμισθίες των κολλητών στα Νομικά Πρόσωπα και στις Επιχειρήσεις του Δήμου και… φυσικά ατελείωτες απευθείας αναθέσεις. Εκεί πράγματι έκανε έργο… Του βγάζουμε το καπέλο!».

Η νέα κριτική του Σάββα Μελισσόπουλου δεν έμεινε αναπάντητη από τη δημοτική αρχή, η οποία επέλεξε και σε αυτή την περίπτωση, όπως και στις πρόσφατες βολές του Μπάμπη Δημαρχόπουλου, να απαντήσει, αυτή τη φορά με μεγαλύτερη δόση ειρωνείας. Όπως αναφέρει,, ως Ομάδα Διοίκησης του δήμου, ευχαριστεί τον κ. Μελισσόπουλο, αφού «εθελοντικά εκτελεί χρέη γραμματειακής υποστήριξης στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και στην Διοίκηση του Δήμου μας, γενικότερα, υπενθυμίζοντας -και τελικά- επικαιροποιώντας τον προγραμματικό σχεδιασμό του συνδυασμού «Δύναμη για το αύριο». Σύντομα θα του αποστείλουμε τον αναγκαίο εξοπλισμό (είδη οργάνωσης γραφείου) για να έχει πολλαπλές επιλογές κατά το… τσεκάρισμα των δρομολογημένων, υλοποιημένων και προς υλοποίηση έργων του συγκεκριμένου προγραμματισμού. Με την πεποίθηση ότι γνωρίζουμε το… αγαπημένο του χρώμα (και τις διαβαθμίσεις αυτού), του ευχόμαστε κουράγιο και εις στο επανιδείν!».

  • Όλα ήσυχα, ήρεμα στη Σμίνθη Ησυχία, ηρεμία και κανονικότητα υπήρξε στο τζαμί της Σμίνθης τ…
  • Πρόσωπα & Γεγονότα, Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

    Δήμος δικαίου Ένα ζήτημα δικαίου για τους δημότες πρέπει να εξετάσει άμεσα ο δήμος Ξάνθης …
  • Πρόσωπα & Γεγονότα, Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

    «Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος Λοβέρδου «Δημοκράτες» είναι το όνομα του κόμματος που α…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…