Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ξάνθη: Η ‘μύτη’ του τετράποδου αστυνομικού βρήκε την κοκαΐνη

Ξάνθη: Η ‘μύτη’ του τετράποδου αστυνομικού βρήκε την κοκαΐνη

0

Αστυνομική επιχείρηση κοντά στη Θαλασσιά. Έγινε έρευνα σε ΙΧ με δύο επιβαίνοντες και βρέθηκαν 28,5 γραμμάρια κοκαΐνης και μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Θαλασσιάς Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης δύο άτομα, ένας αλλοδαπός και ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών από τους δύο δράστες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τους εντόπισαν να κινούνται με αυτοκίνητο και να μεταφέρουν ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος και την κατοχή των δραστών, μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 28,5 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 1.080 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…