0

-2 μεγάλα στήθη κοτόπουλου

-¾ φλιτζανιού λιαστές ντομάτες

-½ φλιτζάνι σπανάκι

-½ φλιτζάνι φέτα

-½ φλιτζάνι μοτσαρέλα

Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε τα στήθη κοτόπουλου στη μέση, αλλά όχι μέχρι τέλους, σαν να κόβουμε ένα ψωμάκι για hot dog.

Γεμίζουμε τα στήθη με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πιέζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Καρφώνουμε μερικές οδοντογλυφίδες για να κρατήσουμε τα υλικά στη θέση τους.

Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε τα στήθη και από τις δύο πλευρές μέχρι να μαγειρευτούν. Διαφορετικά μπορούμε να τελειώσουμε το ψήσιμο στον φούρνο (στους 190°C) ή και να ψήσουμε το κοτόπουλο εξ αρχής στον φούρνο. Σερβίρουμε αμέσως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Φασόλια μαυρομάτικα με μανιτάρια

    500γρ. φασόλια μαυρομάτικα 400γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες 2 ντομάτες ώριμες κομμέ…
  • Ριζότο με κους-κους και φακές

    1 φλιτζάνι ρύζι 1/2 φλιτζάνι κους-κους (το ψιλό που έχει μέγεθος όσο το κεφάλι μίας καρφίτ…
  • agginares ograten

    Αγκινάρες ογκρατέν

    12 αγκινάρες μέτριες ½ κιλό κιμά 150γραμ. βούτυρο 1 κουτ. γλυκού ρίγανη λίγο μαϊντανό 1 φύ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φασόλια μαυρομάτικα με μανιτάρια

500γρ. φασόλια μαυρομάτικα 400γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες 2 ντομάτες ώριμες κομμέ…