0

-2 μεγάλα στήθη κοτόπουλου

-¾ φλιτζανιού λιαστές ντομάτες

-½ φλιτζάνι σπανάκι

-½ φλιτζάνι φέτα

-½ φλιτζάνι μοτσαρέλα

Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε τα στήθη κοτόπουλου στη μέση, αλλά όχι μέχρι τέλους, σαν να κόβουμε ένα ψωμάκι για hot dog.

Γεμίζουμε τα στήθη με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πιέζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Καρφώνουμε μερικές οδοντογλυφίδες για να κρατήσουμε τα υλικά στη θέση τους.

Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε τα στήθη και από τις δύο πλευρές μέχρι να μαγειρευτούν. Διαφορετικά μπορούμε να τελειώσουμε το ψήσιμο στον φούρνο (στους 190°C) ή και να ψήσουμε το κοτόπουλο εξ αρχής στον φούρνο. Σερβίρουμε αμέσως.

  • Κοτόπουλο με κρεμμύδια και ελιές

    -1 ολόκληρο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες -6 κρεμμύδια -1 σκελίδα σκόρδο -4 ώριμες ντομάτες…
  • Σαλάτα με κοτόπουλο και καρύδια

    6 φύλλα μαρουλιού 1 κιλό φιλέτα κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλο 400 γρ. σέλερι κομμένο 2…
  • Κοτόσουπα με λαχανικά

    ½ κοτόπουλο 8 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου 1/2 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού 1/2 φλιτζάνι κομ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κοτόπουλο με κρεμμύδια και ελιές

-1 ολόκληρο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες -6 κρεμμύδια -1 σκελίδα σκόρδο -4 ώριμες ντομάτες…