Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα ΚΤΕΛ Ξάνθης: Ξεκίνησαν τα δρομολόγια για τις παραλίες

ΚΤΕΛ Ξάνθης: Ξεκίνησαν τα δρομολόγια για τις παραλίες

0
ktel paralies

Όλη την εβδομάδα εύκολη πρόσβαση στην παραλία μόνο με πέντε ευρώ μετ’ επιστροφής σε Μυρωδάτο και Άβδηρα

Ο υδράργυρος ‘’ανεβαίνει’’ και το ΚΤΕΛ Ξάνθης δίνει μια οικονομική λύση για τα φετινά μπάνια

Ο υδράργυρος έχει αρχίσει να ‘’σκαρφαλώνει’’ επικίνδυνα στο θερμόμετρο και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι. Οι θερμοκρασίες ‘’φωνάζουν’’ θάλασσα και αυτό σε συνδυασμό με το κλείσιμο των σχολείων κάνει τους περισσότερους Ξανθιώτες να… γλυκοκοιτάζουν τις παραλίες της Ξάνθης. Δεν είναι λίγες, ούτε είναι μακριά. Μάλιστα και φέτος έχουμε πέντε παραλίες βραβευμένες με Γαλάζιες Σημαίες, κάτι που διασφαλίζει την ποιότητα των υδάτων, της παραλίας, αλλά και την ασφάλεια των λουομένων.

Οικονομικά και συχνά δρομολόγια από και προς τις παραλίες της Ξάνθης

Το ΚΤΕΛ Ξάνθης για μια ακόμη χρονιά παρέχει στο κοινό της πόλης μας την δυνατότητα να μετακινηθεί οικονομικά και εύκολα από και προς τις παραλίες της περιοχής. Εδώ και λίγες μέρες, από τις 15 Ιουνίου, έχουν ξεκινήσει τα καλοκαιρινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς τις παραλίες Αη-Γιάννη, Πόρτο Μόλο και Μυρωδάτου. Καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα σχεδόν κάθε δύο ώρες υπάρχει δρομολόγιο, με κόστος μόνο πέντε ευρώ μετ’ επιστροφής, για όσους δεν έχουν μέσον ή θέλουν να κινηθούν οικονομικότερα, άνετα και με ασφάλεια. Όπως ανέφεραν στο «Ε» εργαζόμενοι της εταιρείας, φέτος για την αποφυγή λάθος ενημέρωσης και σύγχυσης των πελατών, το ΚΤΕΛ Ξάνθης καθιέρωσε ενιαία δρομολόγια τόσο για τα Άβδηρα όσο και για το Μυρωδάτο, για την αποφυγή παρανοήσεων στις ώρες αναχώρησης. Σημειώνεται ότι τις Κυριακές και τις αργίες θα εκτελούνται έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του αυξημένου αριθμού των λουομένων.

Τώρα που μαθητές και νεαροί έχουν αρχίσει τις μαζικές καθόδους προς τις παραλίες με αυτοκίνητα και μηχανάκια, η μεταφορά με το ΚΤΕΛ Ξάνθης είναι μια πιο ασφαλής λύση για όλους. Καλό καλοκαίρι, λοιπόν, και καλά μπάνια σε όλους τους Ξανθιώτες.

Τα καθημερινά δρομολόγια που έχει ανακοινώσει στην επίσημη σελίδα του το ΚΤΕΛ Ξάνθης για όλη την εβδομάδα έχουν ως εξής:

Παραλία Μυρωδάτου – Παραλία Αβδήρων (Π. Μόλο)

Αναχώρηση από Ξάνθη

Αναχώρηση από Παραλία

11:30

12:10

13:00

13:40

15:00

15:40

17:45

18:15

19:15

19:45

ΧΑΡΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ

chdiafonidis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης στο άρθρο «Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη» που δημοσιεύτηκε την 24η Απρίλη 2024 στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Γράφει ο Νάσος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλ…