Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κι άλλη αποχώρηση από το επιτελείο της Ξάνθης – φεύγει ο Κασναφέρης

Κι άλλη αποχώρηση από το επιτελείο της Ξάνθης – φεύγει ο Κασναφέρης

0
lucesku kasna

Μετά τον Λουτσέσκου παρελθόν από τον ξανθιώτικο πάγκο θα αποτελέσει και ο πολύπειρος team manager

Συνεχίζονται οι… αποχωρήσεις από το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης, καθώς μετά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ξανθιώτικη ομάδα, παρελθόν θα αποτελέσει και ο team manager, Γιώργος Κασναφέρης.

Οι λόγοι αποχώρησης του «Κάσνα» είναι προσωπικοί, καθώς θα πρέπει να μετακομίσει και να εγκατασταθεί στην Αθήνα λόγω εργασίας (είναι δημοτικός υπάλληλος και βρισκόταν στο Δήμο Τοπείρου με απόσπαση), με την μετακίνηση του εκεί να υπολογίζεται στα μέσα του ερχόμενου Ιούνη.

Πάντως ο Γιώργος Κασναφέρης που συνολικά βρέθηκε στο τιμ της Ξάνθης περίπου 7 χρόνια (έκανε δύο ¨θητείες¨ μία το διάστημα 2009-2012 και μία το 2013-2017) περνώντας από διάφορα πόστα (Γενικός Αρχηγός, team manager, μέλος ΔΣ), αναμένεται να παραμείνει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχθεί πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης που τη νέα σεζόν θα προβιβαστεί – εκτός απροόπτου – στη Super League, ώστε να αναλάβει εκτελεστικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Απομένει να δούμε εάν και με ποιο πρόσωπο θα αναπληρωθεί το κενό που θα μείνει στη θέση του Γιώργου Κασναφέρη στην ξανθιώτικη ομάδα, χωρίς να έχει γίνει ακόμη κάτι γνωστό μιας και οι εξελίξεις σε αυτό τον τομέα θα ¨τρέξουν¨ μετά την οριστική αποχώρηση του τον επόμενο μήνα.

Τέλος να προσθέσουμε ότι με την επικείμενη αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ιταλός βοηθός του, Ντιέγκο Λόνγκο, ο οποίος είναι άμεσος συνεργάτης του Λουτσέσκου και έχει την αρμοδιότητα παρακολούθησης – ανάλυσης του επόμενου αντιπάλου.

Ανανέωσε με ΠΑΣ ο Πετράκης – κερδίζει έδαφος ο Έντι Ιορντανέσκου για τον πάγκο της Ξάνθης

Εν τω μεταξύ η αναζήτηση προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζεται από τους ιθύνοντες της Ξάνθης, οι οποίοι όμως διέγραψαν από τη λίστα τους ένα όνομα που είχε παίξει δυνατά το προηγούμενο διάστημα μιας και υπήρχε πολύ θετική άποψη για το πρόσωπο του. Πρόκειται για τον Γιάννη Πετράκη ο οποίος είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα γεγονός που αυτόματα τον βγάζει από το πλάνο της Ξάνθης.

Τις προηγούμενες μέρες η αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού από τους Ηπειρώτες έμοιαζε δεδομένη, σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα, ο Πετράκης είχε χθες συνάντηση με τον Γιώργο Χριστοβασίλη με το κλίμα να είναι θετικό όσον αφορά την συνέχιση της συνεργασίας. Με αυτά τα δεδομένα παύει να υφίσταται θέμα Πετράκη στην Ξάνθη, που όπως φαίνεται «κλείνει» προς τον Ρουμάνο Έντουαρτ Ιορντανέσκου, με τον οποίο εξάλλου είχε συνάντηση ο Χρήστος Πανόπουλος την περασμένη Τρίτη και μοιάζει αυτή τη στιγμή το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ξανθιώτικης ομάδας.

Πιτσέλι φεύγει – Κίκε Μπουλά έρχεται

Κάτοικος Ξάνθης είναι πιθανό να γίνει ο Κίκε Μπούλα, που συγκαταλέγεται στις «αποκαλύψεις» της Football League (Β’ Εθνική) με την φανέλα του Κισσαμικού. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες από την Κρήτη, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Λιναρές είναι κοντά στην ομάδα της Ξάνθης, οπότε και ενδέχεται να υπάρξουν άμεσα σχετικές εξελίξεις. Ο νεαρός είναι διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα (17 συμμετοχές), ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αλμερία. Την ίδια στιγμή από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ, φαίνεται πως την «πόρτα της εξόδου» θα περάσει ο Μάρκος Πιτσέλι μιας και όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …