Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σήμερα το μεγάλο παιχνίδι της Κ-16 για τους προημιτελικούς

Σήμερα το μεγάλο παιχνίδι της Κ-16 για τους προημιτελικούς

0

Κάλεσμα του προπονητή Τ. Κουτρουλού σε Σωματεία και φιλάθλους


Σήμερα στις 16.30 η ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης στο γήπεδο της Γενισέας υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών κυνηγώντας την πρόκριση στους προημιτελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος. Η εκπρόσωπός μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων μέχρι στιγμής τα έχει πάει περίφημα, πετυχαίνοντας στόχους και φτάνοντας στους “8” του θεσμού.

Ο προπονητής της ομάδας Τόλης Κουτρουλός λίγο πριν το παιχνίδι απηύθυνε κάλεσμα μέσω της ιστοσελίδας xanthi-sport.gr στους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο Τ.Κουτρουλός: “Είναι μία ποδοσφαιρική γιορτή η αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ενώ όλο αυτό το διάστημα είχαμε μία άριστη συνεργασία με τα Σωματεία. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Καλούμε Σωματεία και φιλάθλους να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και να τους δώσουν την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση σε ένα παιχνίδι πρόκληση. Είναι μία ευκαιρία για διάκριση τέτοιου είδους αναμετρήσεις, όχι μόνο για τους ίδιους τους παίκτες και τις ΕΠΣ, αλλά και για τους Συλλόγους στους οποίους αγωνίζονται και γενικά για το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20:30 της 25ης Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

Στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικ…