Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Σκόρπισαν χαρά και χαμόγελα στο Ψυχολογικό Κέντρο οι παίκτες της Ξάνθης

Σκόρπισαν χαρά και χαμόγελα στο Ψυχολογικό Κέντρο οι παίκτες της Ξάνθης

0
episkepsi 5

Αντάλλαξαν δώρα και ευχές ενόψει των Χριστουγέννων στην καθιερωμένη επίσκεψη τους

Προπονήθηκαν και αναχώρησαν για την άδεια των εορτών – στις 27 Δεκεμβρίου η επιστροφή στις υποχρεώσεις

Για ακόμη μία χρονιά, η ΠΑΕ Ξάνθη έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και πραγματοποίησε την καθιερωμένη επίσκεψη στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, χαρίζοντας όμορφες και ευχάριστες στιγμές στους μαθητές του.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας που απαρτίζονταν από τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και τους ποδοσφαιριστές Δήμο Μπαξεβανίδη, Αντώνη Ράνο, Τζόρτζιε Λάζιτς, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου Οκάν, Ορφανίδη Πέτρο, Ορφανίδη Λάζαρο και Μανώλη Δεμένικο, επισκέφθηκε το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης και έζησε όμορφες στιγμές στην ξεχωριστή γιορτή που ετοιμάστηκε.

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα, βγήκαν φωτογραφίες, αντάλλαξαν ευχές και δέχθηκαν γλυκά και τα χειροποίητα δώρα των παιδιών, ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν και λίγο ποδόσφαιρο μαζί τους.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου στην σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε την Διεύθυνση και τους μαθητές του Ψυχολογικού Κέντρου για την υποδοχή στέλνοντας τις ευχές της ΠΑΕ Ξάνθη για “καλές γιορτές” και “καλή χρονιά” ενώ η διευθύντρια του Ψ.Κ.Ξ. κ. Μαρία Τέη από την πλευρά της αναφέρθηκε στην μεγάλη προσμονή των παιδιών για τις επισκέψεις των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης τους ομάδας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές όλων για μία ιδανική συνέχεια της ξανθιώτικης ομάδας και το 2017.

Οι μαθητές του Ψυχολογικού Κέντρου δώρισαν από την πλευρά τους στους παίκτες χειροποίητα ημερολόγια του νέου έτους, φτιαγμένα στο εργαστήριο επεξεργασίας ξύλου, αλλά και χριστουγεννιάτικα στολίδια από το τμήμα ¨decoupage¨ του ιδρύματος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με φωτογράφιση όλων των μαθητών ατομικά με τους παίκτες, καθώς τις φωτογραφίες κρεμούν στα δωμάτια τους, ενώ η αποχώρηση της αντιπροσωπείας μετά από τις όμορφες στιγμές έγινε μέσα σε φωνές και συνθήματα υπέρ της ομάδας, ανανεώνοντας οι δύο πλευρές το ραντεβού τους όχι μόνο στο χώρο του Ψυχολογικού αλλά και στο γήπεδο των Πηγαδίων, καθώς οι μαθητές ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσέρχονται στις κερκίδες του «Xanthi FC Arena» για εντός έδρας αγώνες της Ξάνθης.

* Νωρίτερα το πρωινό της Τετάρτης οι παίκτες πραγματοποίησαν στο προπονητήριο των Πηγαδίων την τελευταία τους προπόνηση πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια οι παίκτες αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ώστε να περάσουν τις γιορτινές στιγμές με τα δικά τους πρόσωπα και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους με την 6ήμερη άδεια. Η ξανθιώτικη ομάδα που βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στο φινάλε του 2016, θα επιστρέψει στα γήπεδα στις 27 Δεκεμβρίου για να συνεχίσει τις προπονήσεις ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …