Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η σημαία του ΑΟΞ, Γιάννης Παπαδημητρίου, συμμέτοχος στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ιστορικού συλλόγου

Η σημαία του ΑΟΞ, Γιάννης Παπαδημητρίου, συμμέτοχος στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ιστορικού συλλόγου

0

Φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο σε πέντε παιχνίδια

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έβαλε και ο ίδιος του την υπογραφή στην αίτηση που τον προσθέτει στα μέλη του ιστορικού συλλόγου του ΑΟΞ.

Όπως αναφέρει ο ΑΟΞ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Ο αρχηγός! Ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ , με ένα ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα “σπάσει” τα επόμενα χρόνια. 15 χρόνια επαγγελματίας αθλητής, όλα στην Ξάνθη , με πέντε διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Αντρών. Από το 2010 άλλη μια δεκαετία ως τεχνικός διευθυντής του συλλόγου , σε διοικητικό πόστο. Συνολικά 25 έτη . Μια ζωή Ξάνθη, μια ζωή ΑΟΞ, στον απόλυτο βαθμό».

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει συνδέσει το όνομά του με την ξανθιώτικη ομάδα. Από το 1996 όταν και ήρθε από την Χαλκίδα μέχρι και τον Ιούνιο του 2010, όταν «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Η προσφορά του «αρχηγού» αγωνιστικά ήταν ανεκτίμητη κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τους αριθμούς. Δεν είναι τυχαία Νο 1 στον σχετικό πίνακα συνολικών συμμετοχών των παικτών της Xanthi FC σε πρωτάθλημα και κύπελλο φτάνοντας τον αριθμό ρεκόρ 389. Φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο σε πέντε παιχνίδια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…