Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Έρωτας ήταν η αιτία…

Έρωτας ήταν η αιτία…

0
astynomia ktirio 002

16χρονη συνελήφθη γιατί προσπάθησε να προμηθεύσει με μικροποσότητα κάνναβης τον 17χρονο σύζυγό της που κρατείται στα κρατητήρια Ξάνθης

Στην έρευνα πριν την επίσκεψη εντοπίστηκε στα πράγματα που ήθελε να δώσει η ανήλικη στο σύντροφό της

Δε δίστασε να παραβιάσει το νόμο 16χρονη από το Δροσερό που θέλησε να δείξει τη συμπαράστασή της στον 17χρονο σύντροφό της, ο οποίος κρατείται στα κρατητήρια Ξάνθης, προμηθεύοντάς τον με μικροποσότητα κάνναβης.

Το απόγευμα της Τετάρτης η ανήλικη πήγε στα κρατητήρια με σκοπό να επισκεφθεί τον επίσης ανήλικο σύζυγό της. Στον έλεγχο που γίνεται πάντα σε αντικείμενα και τρόφιμα που προορίζονται για τους κρατούμενους από τους οικείους, διαπιστώθηκε ότι η 16χρονη επιχείρησε να του «στείλει» και συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν την κοπέλα και σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και τον 17χρονο, ενώ η μικροποσότητα της ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο 17χρονος βρισκόταν στα κρατητήρια μετά από σύλληψη για κλοπή, καθώς το ίδιο πρωί μετέβη σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και προφασιζόμενος τον πελάτη πήγε κρυφά στον ιδιωτικό χώρο των υπαλλήλων και έκλεψε ένα πορτοφόλι από την τσάντα 26χρονης εργαζόμενης. Μετά την καταγγελία συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Σημειώνεται επίσης ότι σε βάρος του 17χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση.

Οι συλληφθέντες για την υπόθεση της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Ε.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…