Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Νίκη για να… στρώσει το κλίμα

Νίκη για να… στρώσει το κλίμα

0
lucesku-proponisi

Το Σάββατο (17:15) η αναμέτρηση Skoda Ξάνθη – Πλατανιάς

Αμφίβολος ο Μπέρτος που τραυματίστηκε στον αγώνα κυπέλλου στη Λάρισα

Δε νιώθει πολύ… άνετα στον πάγκο της Skoda Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς μετά τις δύο πρόσφατες ήττες από Λεβαδειακό και Λάρισα εκτός έδρας αλλά και την γεμάτη… νόημα τελευταία ανακοίνωση του Χρ. Πανόπουλου, βλέπει ότι αν δεν αλλάξει σύντομα προς το θετικό η εικόνα της ομάδας, πιθανότατα θα είναι αυτός που θα πληρώσει το… μάρμαρο. Ο Λουτσέσκου που από την πλειοψηφία των Ξανθιωτών φιλάθλων θεωρείται ένας από τους καλύτερους ξένους προπονητές που έχουν έρθει στην ομάδα, έχει χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης (και του Χρ. Πανόπουλου) και πλέον δεν βρίσκεται στο… απυρόβλητο όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Στον Ρουμάνο τεχνικό χρεώνεται η πρόσφατη σειρά κακών εμφανίσεων, όχι μόνο λόγω της εικόνας που παρουσίασε η Ξάνθη, αλλά και λόγω των επιλογών του στην αρχική 11άδα, με τον ίδιο να έχει κάποιες «εμμονές» σε παίκτες που παραμένουν βασικοί και αναντικατάστατοι παρά τη χαμηλή τους απόδοση, ενώ άλλοι ποδοσφαιριστές εκεί που έμεναν συνεχώς εκτός, παίζουν 1 – 2 ματς και ξαναχάνονται εκτός αποστολής για άλλους αγώνες.

Πάντως μετά τις «διαρροές» που υπήρξαν από την ξανθιώτικη ΠΑΕ για δυσφορία προς το πρόσωπο του Λουτσέσκου, με τον μεγαλομέτοχο να περιμένει ένα ακόμη «στραβοπάτημα» για να προχωρήσει σε απομάκρυνση του, δεν αποκλείεται εάν «στραβώσει» το αυριανό ματς με τον Πλατανιά να έχουμε εξελίξεις και… ανακοινώσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αμφίβολος ο Μπέρτος για το αυριανό παιχνίδι

Προς το παρόν μετά την επιστροφή της ξανθιώτικης αποστολής το βράδυ της Τετάρτης, οι παίκτες συνέχισαν χθες το πρωί το πρόγραμμα τους με πρωινή προπόνηση. Εξάλλου μπροστά τους βρίσκεται η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα το Σάββατο, με τον Πλατανιά εντός έδρας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη συνέχεια καθώς η Ξάνθη θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει στον πίνακα της βαθμολογίας.

Στο χθεσινό πρόγραμμα οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στη Λάρισα για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του κυπέλλου, ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής με μοναδικό στόχο τη βελτίωση και το θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Πλατανιά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Μπέρτος που τραυματίστηκε στον αγώνα του «AEL FC Arena» και είναι αμφίβολος για το σαββατιάτικο ματς, ενώ ατομικό έκανε και ο επίσης τραυματίας Μανώλης Δεμένικος (4ος τερματοφύλακας).

Ο Καραντώνης (Ημαθίας) διαιτητής στο Ξάνθη – Πλατανιάς

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν χθες οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της ερχόμενης 13ης αγωνιστικής. Στον αγώνα Skoda Ξάνθη – Πλατανιάς διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης της ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (1ος – ΕΠΣ Ημαθίας) – Νικόλαο Καραϊσαρίδη (2ος – ΕΠΣ Πιερίας) ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας.

SUPER LEAGUE

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Αστέρας Τρ. – Ηρακλής (NS3)

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

17.15: Skoda Ξάνθη – Πλατανιάς (NS1)

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

19.30: Πανθρακικός – Ολυμπιακός (NS2)

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΚΥΡΙΑΚΗ 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Π.Α.Ο.Κ. – Πανιώνιος (NS2)

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

17.15: Α.Ε.Κ. – ΑΕΛ Καλλονής (NS2)

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός (NS3)

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

19.30: Βέροια – Παναθηναϊκός (NS1)

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19.30: Παναιτωλικός – Ατρόμητος Αθ. (NS1)

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 36

2. Α.Ε.Κ. 23

3. Πανιώνιος 22

4. Αστέρας Τρ. 21

5. Παναθηναϊκός 19*

6. Π.Α.Ο.Κ. 19

7. Πλατανιάς 15

8. Λεβαδειακός 15

9. Skoda Ξάνθη 15

10. ΠΑΣ Γιάννινα 14

11. Ηρακλής 14

12. Βέροια 14

13. Παναιτωλικός 12

14. Ατρόμητος Αθ. 9

15. ΑΕΛ Καλλονής 7

16. Πανθρακικός 7

* Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς για τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη ποτέ ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη «στα χαρτιά» με 0-3.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…