Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Λαβωμένη» θα πάει στη Λιβαδειά η Skoda Ξάνθη

«Λαβωμένη» θα πάει στη Λιβαδειά η Skoda Ξάνθη

0
lucescu-sinenefsi

Επτά παίκτες στο απουσιολόγιο του Λουτσέσκου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα!

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για πιθανή μεταγραφή Ομπόντο;

Σε πολύ θετικό κλίμα και με ανεβασμένη ψυχολογία, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη, μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Ωστόσο η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα που είναι με τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας, ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα, καθώς επτά παίκτες είναι σημειωμένοι στο «απουσιολόγιο» του Λουτσέσκου, από τους οποίους οι περισσότεροι θα λείψουν στο κυριακάτικο ματς στη Λιβαδειά.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Μανώλη Μπέρτου και Κώστα Φλίσκα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι (είχαν συμπληρώσει από 4 κίτρινες) και είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με τους Βοιωτούς.

Από εκεί κι έπειτα τραυματίες είναι οι Μανώλης Παπαστεριανός, Θοδωρής Βασιλακάκης, Γιάννης Ζαραδούκας, Ντάνι Νιέτο και Γουάλας Φερνάντες, οι οποίοι έκαναν χθες ατομικό πρόγραμμα και ανάλογα θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες. Από το ιατρικό επιτελείο γίνεται «αγώνας δρόμου» για να προλάβουν οι τραυματίες να επιστρέψουν όμως κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο για τους Βασιλακάκη και Παπαστεριανό, ενώ οι Ζαραδούκας, Γουάλας και Νιέτο πιθανόν να προλάβουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μπουν στις προπονήσεις ώστε να τεθούν στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή της Skoda.

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Ομπόντο;

Ένα όχι και τόσο… παλιό μετεγγραφικό σενάριο επέστρεψε στην επικαιρότητα, καθώς ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που πλησιάζει, η Skoda Ξάνθη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του «ρόστερ» της.

Σύμφωνα με το «marcasl.blogspot», η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να… επαναπατρίσει τον Κριστιάν Ομπόντο, ο οποίος το καλοκαίρι που μας πέρασε έμεινε ελεύθερος καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Skoda.

Ο λόγος που χώρισαν οι δρόμοι Skoda Ξάνθης – Ομπόντο ήταν η διαφορά στο οικονομικό, καθώς ο παίκτης ζητούσε 200.000 Ευρώ το χρόνο, ενώ η πρόταση της ομάδας αφορούσε τα 120.000 Ευρώ. Έτσι καθώς η διαφορά ήταν μεγάλη δεν επήλθε συμφωνία και ο Νιγηριανός έμεινε ελεύθερος, χωρίς μάλιστα να βρει ομάδα στη συνέχεια και να παραμένει μέχρι και σήμερα χωρίς συμβόλαιο.

Έτσι, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου που πίστευε στον παίκτη θα ήθελε να τον ξαναδεί να φοράει τη φανέλα της ομάδας επισημαίνοντας μάλιστα κατά καιρούς την χρησιμότητα του και πόσο πολύ σημαντικό ήταν για το στήσιμο της ομάδας του. Εξάλλου οι δύο πλευρές είχαν πολύ καλή συνεργασία και παρά τη λύση του συμβολαίου δεν υπήρξε αρνητική διάθεση, αλλά αντίθετα ο «χωρισμός» ήρθε μέσα σε φιλικό κλίμα. Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός κατά τις εισηγήσεις για τη μετεγγραφική ενίσχυση πρότεινε τον Ομπόντο και οι ιθύνοντες της ομάδας άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας ώστε να εξετάσουν την προοπτική και εάν υπάρχει επιθυμία από την πλευρά του παίκτη για μία δεύτερη θητεία στη Skoda Ξάνθη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα προχωρήσει σίγουρα η μεταγραφή, καθώς η πρόταση που θα γίνει – εφ’ όσον επισημοποιηθεί – δεν πρόκειται να είναι κατά πολύ διαφορετική από αυτή του περασμένου καλοκαιριού… Απομένει να δούμε εάν το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές επισημοποιηθεί και εάν θα έχει ευτυχή κατάληξη, κάτι που θα γίνει γνωστό πολύ σύντομα καθώς η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να «τρέξει» τα ανοιχτά μέτωπα στον μεταγραφικό τομέα ώστε να κινηθεί γρηγορότερα από τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος και να ετοιμαστεί ενόψει της συνέχειας.

SUPER LEAGUE

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Ατρόμητος Αθ. – Πανθρακικός (NS3)

17.15: Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα (NS1)

19.30: Ηρακλής – Παναθηναϊκός (NS2)

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Α.Ε.Κ. – Παναιτωλικός (NS2)

17.15: Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη (NS2)

17.15: Πλατανιάς – Βέροια (NS4)

19.30: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρ. (NS1)

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19.30: ΑΕΛ Καλλονής – Π.Α.Ο.Κ. (NS1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 30*

2. Παναθηναϊκός 22*

3. Αστέρας Τρίπολης 21

4. Α.Ε.Κ. 20

5. Πανιώνιος 19

6. Π.Α.Ο.Κ. 16

7. Skoda Ξάνθη 15

8. ΠΑΣ Γιάννινα 14

9. Πλατανιάς 14

10. Βέροια 13

11. Παναιτωλικός 12

12. Λεβαδειακός 12

13. Ηρακλής 11

14. Ατρόμητος Αθ. 9

15. ΑΕΛ Καλλονής 7

16. Πανθρακικός 4

* Ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δεν διεξήχθη λόγω επεισοδίων και η τύχη του θα αποφασιστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…