Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Έδειξαν την… πόρτα της εξόδου στον Τόμιτς

Έδειξαν την… πόρτα της εξόδου στον Τόμιτς

0
tomits-simvolaio

Δεν υπολογίζουν τον Βόσνιο μέσο στη Skoda Ξάνθη σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου

Σήμερα το πρωί (11:30) θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή το φιλικό Πανθρακικός – Ξάνθη

 

Αποκαλυπτικός ήταν ο Βόσνιος μέσος της Skoda Ξάνθη, Τόμισλαβ Τόμιτς, σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες ημέρες σε Μέσο της πατρίδας του, καθώς αποκάλυψε ότι στην ξανθιώτικη ομάδα δεν υπολογίζουν στον ίδιο και του έχουν διαμηνύσει να βρει άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στην ιστοσελίδα «factor.ba», ενώ είχε ένα τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν που τον άφησε εκτός για σχεδόν δύο μήνες, στη συνέχεια είδε ότι αν και προσπαθούσε στις προπονήσεις, ο Λουτσέσκου δεν τον είχε στα πλάνα του σε κανένα ματς.

Συγκεκριμένα ο Τόμιτς δήλωσε: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα τα πάντα ήταν τέλεια. Είχα όμως έναν τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν και έχασα τα πρώτα έξι ματς του πρωταθλήματος…» ενώ συνέχισε λέγοντας «Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι στο έλεος του προπονητή. Ενώ στις προπονήσεις τα πηγαίνω καλά, δεν μου επιτρέπει να παίζω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή (Γ. Παπαδημητρίου) ο οποίος με έφερε στην Ξάνθη το καλοκαίρι. Μου είπε ότι είναι ευχαριστημένος μαζί μου, από την προσπάθεια στις προπονήσεις και την συμπεριφορά εκτός γηπέδου. Μιλώντας για τον προπονητή, μου είπε πως και ο ίδιος δεν καταλαβαίνει γιατί δεν παίζω».

Οι αποκαλύψεις ωστόσο του Τόμιτς είχαν και συνέχεια. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής ανέφερε πως ζήτησε ακρόαση από τον κόουτς έπειτα και από τους τελευταίους αποκλεισμούς και έχει συμφωνηθεί να αποχωρήσει από την Ξάνθη, αν βρει άλλη ομάδα!

«Ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λειτουργεί έτσι» κατέληξε με παράπονο ο Τόμιτς.

Να σημειώσουμε ότι ο 24χρονος που έμεινε εκτός στις πρώτες 6 αγωνιστικές λόγω – όπως δήλωσε ο ίδιος – τραυματισμού, στα επόμενα τέσσερα ματς που έγιναν δεν βρέθηκε καν στην αποστολή.

Γεγονός πάντως είναι ότι μέχρι στιγμής στους αγώνες της Skoda Ξάνθη ο Λουτσέσκου στηρίζεται κυρίως σε 14-15 ποδοσφαιριστές, με 4-5 επιπλέον να μπαίνουν σιγά – σιγά στα παιχνίδια παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, οπότε θεωρούμε ότι και ο ίδιος ο Τόμιτς θα πρέπει να είναι πιο υπομονετικός ώστε όταν του δοθεί η ευκαιρία να την «αρπάξει από τα μαλλιά».

Σήμερα το πρωί (11:30) το φιλικό στην Κομοτηνή με Πανθρακικό

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη, στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Η σέντρα στο φιλικό έχει οριστεί στις 11:30 ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της γειτονικής πόλης. Η ξανθιώτικη ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα νωρίς το πρωί με το λεωφορείο για το γήπεδο της Κομοτηνής και μετά το φιλικό οι παίκτες θα επιστρέψουν και αναμένεται να τους δοθεί ρεπό για την Κυριακή, ώστε να επιστρέψουν τη Δευτέρα και να ξεκινήσουν δυναμικά την προετοιμασία για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής (22/11) με τον Πανιώνιο, εντός έδρας.

Για το σημερινό φιλικό, ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Σολτάνι, Βασιλακάκη, ενώ ο Καρυπίδης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Εκτός πλάνων είναι επίσης και ο Νικολάι Ντιμιτρόφ που βρίσκεται στη Βουλγαρία για προπονητικό camp με την Εθνική Ομάδα της πατρίδας του.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…