Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Άλλος ένας σπασμένος σωλήνας στον απολογισμό της ΔΕΥΑΞ!

Άλλος ένας σπασμένος σωλήνας στον απολογισμό της ΔΕΥΑΞ!

0
vlavi deya32

Χωρίς νερό έμεινε η περιοχή κάτω από το Αμοιρίδειο μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης

Χθες στις 2:00 τα ξημερώματα σημειώθηκε βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΞ επί της οδού Θεόδωρου Δούκα, δίπλα στο Αμοιρίδειο Ξάνθης. Το αρμόδιο συνεργείο, το οποίο έσπευσε στο χώρο της βλάβης, διέκοψε την παροχή νερού στις εργατικές κατοικίες, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, προκείμενου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης νωρίς χθες το πρωί. Όπως διαπιστώθηκε, παρουσιάστηκε σπάσιμο σε κεντρικό αγωγό, όπου υπήρχε η δυσκολία επιδιόρθωσης, καθώς το δίκτυο σε εκείνο το σημείο είναι καλυμμένο με μπετό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αγωγός, ο οποίος υπέστη τη βλάβη, είναι πλαστικός και έτσι ενδέχεται να έχουν προκληθεί σπασίματα και σε διπλανά σημεία.

Στο σημείο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, Μαρίνος Σδρέβανος, και ο αντιπρόεδρος, Θωμάς Ηλιάδης, οι οποίοι επιθεώρησαν και κατεύθυναν τις εργασίες. Οι δύο επικεφαλής συνεργάστηκαν με τα μέλη του συνεργείου και εκτίμησαν πως η αποκατάσταση θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι και θα συνεχιζόταν η παροχή νερού στην περιοχή με ομαλό τρόπο.

Πάντως, από την πλευρά της ΔΕΥΑΞ και του προέδρου εκφράζεται μεγάλη ανησυχία, καθώς γίνεται λόγος για μεγάλο αριθμό βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης το τελευταίο διάστημα και με αυτόν τον τρόπο δυσχεραίνεται η προσπάθεια προσφοράς των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΞ στην περιοχή της Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…