Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση η Skoda Ξάνθη

Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση η Skoda Ξάνθη

0
skoda panathinaikos14

Με στόχο τη νίκη η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται σήμερα (15:00) τον Παναθηναϊκό

Το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος αφορά η σημερινή αναμέτρηση – σε μία εβδομάδα η «ρεβάνς» στην έδρα των «πράσινων»

Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η μικρής διάρκειας προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί σήμερα (Τετάρτη) στις 15:00 στο «Skoda Ξάνθη Arena» των Πηγαδίων.

Η ξανθιώτικη ομάδα που πριν περίπου 1,5 μήνα στο ίδιο γήπεδο νίκησε τον Παναθηναϊκό με σκορ 4-2 για το πρωτάθλημα, θέλει να πετύχει ξανά μία νίκη, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, έτσι ώστε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την άλλη Πέμπτη (29/01) στην έδρα των «πράσινων».

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τις ασκήσεις συναρμογής στην προθέρμανση, ακολούθησε το πρόγραμμα τεχνικής και στη συνέχεια τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής σε γήπεδο μικρότερων διαστάσεων. Μετά το πέρας της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν για διάφορους λόγους οι Αναστασόπουλος, Γκαραβέλης, Γκομσί, Κομεσίδης, Μπέλιτς, Τριάδης, Ράνος, Κάλβο και οι νεαροί Λ. Ορφανίδης, Πασχαλάκης και Κολλαράς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό ματς στα Πηγάδια καθώς οι απουσίες για τους «πράσινους» ήταν λίγο – πολύ δεδομένες.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Νίνη, Μπούι και Κουτρουμπή και στον Μπαϊράμι που κόπηκε από την αποστολή.

Αντίθετα οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για την αποστολή η οποία ταξίδεψε χθες με προορισμό την πόλη μας ήταν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Διαιτητές

Διαιτητής του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» που θα γίνει την Τετάρτη στις 15:00 στο «Skoda Ξάνθη Arena» μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του Παναθηναϊκού, ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Γκάγκα (ΕΠΣ Λάρισας) – Δημήτρη Τάτση (ΕΠΣ Ηπείρου) ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Στέφανος Μαντάκης (ΕΠΣ Ημαθίας).

Εισιτήρια

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια των 10 Ευρώ και 5 Ευρώ (παιδικό) επιδεικνύοντας την κάρτα διαρκείας τους στις Θύρες του γηπέδου.

Για τους ΜΗ κατόχους κάρτας διαρκείας, θα διατίθενται εισιτήρια των 15 Ευρώ για τη ΘΥΡΑ Γ1, στα μπλόκα της Αστυνομίας στο “ΓΕΝΝΑΔΙΟ” και στις “Σιδηροδρομικές Γραμμές” στο δρόμο από Κιμμέρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η είσοδος στη γήπεδο θα γίνεται με την κάρτα διαρκείας και επιδεικνύοντας το εισιτήριο που έχουν προμηθευτεί οι κάτοχοι.

Αντίστοιχα, το «τριφύλλι» πήρε 1200 εισιτήρια για τη Θύρα Δ (φιλοξενούμενοι) τα οποία θα διαθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους φιλάθλους της.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αποστολή ενόψει του σημερινού αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι οι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κυριακίδης Δημήτρης

Ζαρόπουλος Μιχάλης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μπαξεβανίδης Δήμος

Μπέρτος Μανώλης

Γουάλας Φερνάντο

Λισγάρας Χρήστος

Καρυπίδης Χρήστος

Γούτας Δημήτρης

ΜΕΣΟΙ

Παπαστεριανός Μανώλης

Φλίσκας Κώστας

Βασιλακάκης Θεόδωρος

Ομπόντο Κριστιάν

Λουσέρο Αντριάν

Βάλτερ Μπαλούφο

Ορφανίδης Πέτρος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σολτάνι Καρίμ

Κλέιτον Σίλβα

Καπετάνος Παντελής

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πρώτων αγώνων:

Πανιώνιος – Βέροια (χθες)

Τετάρτη 21/01/2014

15.00: Πανθρακικός – ΟΦΗ

Διαιτητής: Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

15.00: Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Καμπαξής (ΕΠΣ Ευβοίας)

15.00: Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών)

17.15: Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας)

17.15: Τύρναβος – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)

17.45: Κέρκυρα – ΑΕΚ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)

19.30: Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός

Διαιτητής: Στυλιάρας (ΕΠΣ Αιτ/νίας)

* Οι αγώνες κυπέλλου μεταδίδονται από τις συχνότητες του ΟΤΕSport.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…