Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα ‘’Το Ποτάμι’’ Ξάνθης παρουσίασε τους υποψηφίους του

‘’Το Ποτάμι’’ Ξάνθης παρουσίασε τους υποψηφίους του

0
potami ypopsifioi2

Αισιόδοξοι μπαίνουν στην τελική ευθεία των πιο κρίσιμων εκλογών

 

‘’Το Ποτάμι’’ Ξάνθης παρουσίασε την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι στο καφέ ΑΕΡΑΣ στην οδό Δαγκλή, τους υποψήφιους βουλευτές του στην Ξάνθη. Καθώς η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία της σύντομης προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων, ο αγώνας του Ποταμιού να έχει μια ισχυρή θέση στη νέα Βουλή γίνεται όλο και εντονότερος. Οι εθελοντές του κινήματος έχουν ήδη βοηθήσει σ’ αυτή την προσπάθεια και όλοι στο κόμμα είναι βέβαιοι ότι η μάχη που δίνει ο καθένας ξεχωριστά θα έχει ορατά αποτελέσματα.

Την παρουσίαση διηύθυνε ο συντονιστής του Ποταμιού στην Ξάνθη, Άρης Σαββίδης, στην οποία παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος τομέα Εθνικής Ασφάλειας του Ποταμιού, Γιώργος Χατζηθεοφάνους, που έλκει την καταγωγή του από την Ξάνθη. Ο κ. Σαββίδης δήλωσε την προφανή και επιτακτική ανάγκη αυτών των εκλογών για την ανάδειξη τρίτου κόμματος, το οποίο θα κληθεί να έχει ρυθμιστικό και καθοριστικό ρόλο. Η θέση του Ποταμιού, όπως την μετέφερε ο κ. Σαββίδης, είναι ξεκάθαρη: Το Ποτάμι θέλει να είναι το τρίτο κόμμα στην Βουλή και όχι η Χρυσή Αυγή. Αυτό το ηθικό δίλημμα έθεσε, δηλώνοντας ταυτόχρονα την σιγουριά για την αξιοποίηση από Το Ποτάμι της τρίτης διερευνητικής εντολής που παρέχει το Σύνταγμα και την ανάγκη για αποφυγή νέας εκλογικής διαδικασίας.

Εν συνεχεία, παρουσιάστηκαν οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές: ο νεότερος των υποψηφίων, Περιβαλλοντολόγος Δημήτρης Γρηγοριάδης, ο Μηχανολόγος Μηχανικός Γιάννης Ιατράκης, ο μοναδικός μειονοτικός του ψηφοδελτίου, Μηχανικός Πολεοδομίας Καλεντζή Εντέρ, η συνταξιούχος καθηγήτρια Φιλόλογος κα Αναστασία Αμπατζή-Μπεζάζη και ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΔΠΘ Σπύρος Μουρούτσος. Οι υποψήφιοι απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων εξέθεσαν συνοπτικά κάποιες από τις απόψεις τους σε θέματα που απασχολούν, τόσο αναφορικά με Το Ποτάμι, όσο και γύρω από τοπικά προβλήματα. Όπως αναφέρθηκε, οι τοποθετήσεις των υποψηφίων εκφράζουν τις θέσεις του κινήματος, το οποίο, αν και πρωτοεμφανιζόμενο σε βουλευτικές εκλογές, φιλοδοξεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα από την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου.

Χ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…