Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κινείται για μεταγραφή της… τελευταίας στιγμής

Κινείται για μεταγραφή της… τελευταίας στιγμής

0
vierra

«Επιθυμία του Βιέιρα είναι η Ξάνθη» αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ

 

Ο Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας) διαιτητής στο κυριακάτικο (19:15) παιχνίδι με την Κέρκυρα

 
 
Για ακόμη μία μεταγραφή κινείται η Skoda Ξάνθη και – όπως υποστηρίζουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ – συγκεκριμένα για τον Πορτογάλο Ούγκο Βιέιρα.
Μάλιστα η ιστοσελίδα «desporto.pt» στο σχετικό ρεπορτάζ για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του επιθετικού αναφέρει ότι «επιθυμία του Βιέιρα είναι η Ξάνθη όμως υπάρχει ενδιαφέρον και από κυπριακές ομάδες».
Αναλυτικά το άρθρο του πορτογαλικού μέσου αναφέρει ότι:
«Ο Ούγκο Βιέιρα είναι σε συνομιλίες με την ελληνική ομάδα της Ξάνθης οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μπράγκα, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, για τη νέα σεζόν και η μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα πιθανότατα θα επισημοποιηθεί».
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι:
«Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, όμως ο Βιέιρα δίνει προτεραιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Ο 26χρονο Πορτογάλος επιθετικός Ούγκο Βιέιρα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάντα Μαρία και μετά πήρε για πρώτη φορά το δρόμο για το εξωτερικό και τη Γαλλία, φορώντας τη φανέλα της Μπορντό. Εστορίλ και Ζιλ Βισέντε ήταν οι επόμενοι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί, ενώ το καλοκαίρι του 2012 ήρθε το μεγάλο άλμα και η μετακίνησή του στην πορτογαλική πρωτεύουσα, για λογαριασμό της Μπενφίκα. Ακολούθησαν δύο δανεισμοί του παίκτη από τους «Αετούς» σε Σπόρτινγκ Χιχόν και ξανά Ζιλ Βισέντε, ενώ το 2013 αποκτήθηκε από την Μπράγκα η οποία τον παραχώρησε πέρσι ως δανεικό στη Ζιλ Βισέντε.
Απομένει να δούμε εάν θα προχωρήσει η υπόθεση και υπάρξει «γάμος» ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη – Ούγκο Βιέιρα, ή αν η ομάδα κινηθεί για άλλη περίπτωση. Οι εξελίξεις εξάλλου αναμένονται άμεσα καθώς έχουμε μπει στο τελευταίο τριήμερο μεταγραφών (ολοκληρώνονται το βράδυ της Κυριακής), εκτός κι αν η Ξάνθη κινηθεί για ελεύθερο παίκτη, καθώς θα υπάρξει παράταση 10 ημερών για τους παίκτες που είναι ελεύθεροι (χωρίς συμβόλαιο).
 
Ο Δημητρόπουλος διαιτητής στο ματς με την Κέρκυρα
 Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος ορίστηκε διαιτητής του αγώνα Skoda Ξάνθη – Κέρκυρα, όπως ανακοίνωσε χθες η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ο Λαμιώτης ¨ρέφερι¨ θα έχει βοηθούς τους Ελευθερίου (ΕΠΣ Αθηνών) και Τσολάκη (ΕΠΣ Αθηνών), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αμπάρκιολης (ΕΠΣ Καβάλας).
* Η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε χθες την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς με απογευματινή προπόνηση χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα κι έτσι ο Σάκης Τσιώλης θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες για να επιλέξει ανάμεσα στους πιο «ετοιμοπόλεμους», εκτός του εδώ και καιρό τραυματία Τριάδη και του Κάρλος Κάλβο που δεν υπολογίζεται από την ξανθιώτικη ΠΑΕ.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…