Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Ρεπό για… ανάκτηση δυνάμεων

Skoda Ξάνθη: Ρεπό για… ανάκτηση δυνάμεων

0
tsiolis gymnastis

Ολοκλήρωσαν μία εβδομάδα σε «φουλ» ρυθμούς προετοιμασίας

 

Ικανοποιημένος ο Τσιώλης από την προσήλωση και απόδοση των παικτών

 
 
Χωρίς παύσεις στις διπλές προπονήσεις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της εβδομάδας που μας πέρασε για τη Skoda Ξάνθη κι έτσι μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση οι παίκτες θα πάρουν το κυριακάτικο ρεπό τους, ώστε να πάρουν ορισμένες «ανάσες» και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους ενόψει της δύσκολης και επίπονης συνέχειας.
Μέχρι στιγμής μετά από δύο εβδομάδες περίπου προετοιμασίας, ο Σάκης Τσιώλης παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών κι έτσι αποφάσισε να δοθεί το ρεπό ώστε να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους οι παίκτες και να ετοιμαστούν για τη συνέχεια.
Το πρόγραμμα εξάλλου θα συνεχιστεί σε υψηλούς ρυθμούς, ενώ στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα διεξαχθεί και πρώτο φιλικό, απέναντι στη Βέροια όπου θα δούμε «επί χάρτου» και τις πρώτες σκέψεις του Καρδιτσιώτη τεχνικού για το πώς θα αγωνίζεται η ξανθιώτικη ομάδα τη νέα σεζόν.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Κυριακίδης κερδίζει την εμπιστοσύνη του Τσιώλη (αν και φημολογείται ότι η Ξάνθη θα κινηθεί και για απόκτηση τερματοφύλακα), ενώ στην άμυνα οι Γούτας – Καρυπίδης – Λισγάρας αποτελούν τις βασικές επιλογές, με τον Λισγάρα να δοκιμάζεται και ως «εξάρι» αρκετές φορές.
Στα πλάγια της άμυνας οι Μπέρτος, Μπαξεβανίδης έχουν το προβάδισμα, ωστόσο δεδομένο είναι ότι θα υπάρξει μία προσθήκη για το αριστερό άκρο.
Στη θέση των αμυντικών χαφ υπάρχει «λειψανδρία με τους Φλίσκα, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό μοναδικές επιλογές, ενώ μπροστά από τη μεσαία γραμμή οι Τριάδης, Κάλβο, Σολτάνι, Λουσέρο, Νάκα δοκιμάζουν ρόλους στις πλαϊνές γραμμές και στη θέση του μεσοεπιθετικού. Τέλος στην επίθεση με συγκεκριμένες επιλογές των Καπετάνου, Ράνου, αλλά και του Σολτάνι όποτε χρειάζεται.
Μέσα σε όλα αυτά βέβαια υπάρχουν και οι «μικροί» που γεμάτοι ενθουσιασμό βάζουν τα δυνατά τους ώστε να βρεθούν στις επιλογές του τεχνικού και μάλιστα έχουν κερδίσει την εκτίμησή του, κάτι που σημαίνει ότι ορισμένοι θα υπολογίζονται και για τα επίσημα ματς.
Όσον αφορά τις προπονήσεις, το ξανθιώτικο σύνολο δουλεύει περισσότερο στους τομείς της φυσικής κατάστασης, όσο και σ’ αυτούς της τεχνικής αλλά και της τακτικής ώστε να «δέσει» η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …