Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Οριστικά στις 11 Ιουνίου ο αγώνας μπαράζ Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου

Οριστικά στις 11 Ιουνίου ο αγώνας μπαράζ Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου

0
vikelidis

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τις δύο Λίγκες η ημερομηνία – Το γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» έδρα διεξαγωγής της κρίσιμης αναμέτρησης

 

«Ξεσηκωμός» από τους Ξανθιώτες φιλάθλους που ετοιμάζουν οργανωμένες εκδρομές στη Θεσσαλονίκη

 
 
 Την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 20:30 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου, για μια θέση στη Super League της νέας περιόδου.
Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ της Β’ Εθνικής (Football League), άνοιξε ο δρόμος για τη διεξαγωγή του αγώνα, με τη Super League να ανακοινώνει χθες τα εξής:
«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου – Skoda Ξάνθη θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 20:30 στο γήπεδο ¨Κλεάνθης Βικελίδης¨».
 
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος διαιτητής στο μπαράζ
 Εν τω μεταξύ χθες ανακοινώθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας η διαιτητική τριπλέτα του κρίσιμου αγώνα της Skoda Ξάνθη με τον Ολυμπιακό Βόλου για τα πλέι – άουτ.
Διαιτητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη της ΕΠΣ Πιερίας και τον Χρήστο Ακρίβο της ΕΠΣ Αθηνών, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Γιάχος της ΕΠΣ Χίου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Μπίκας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.
 
Σήμερα η συνάντηση των διοικήσεων των δύο ομάδων
 Σήμερα το μεσημέρι (στις 12:00) θα συναντηθούν οι διοικούντες των δύο ομάδων, στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του μπαράζ.
Παρών στη συνάντηση θα είναι και εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης καθώς μεταξύ άλλων θα οριστούν τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα, αλλά και το πώς θα μοιραστούν τα εισιτήρια, πως θα γίνει η προσέλευση των φιλάθλων κλπ. Μετά την επιστροφή των ανθρώπων της Skoda στα γραφεία της ΠΑΕ, θα υπάρξουν και ανακοινώσεις με οδηγίες προς τους Ξανθιώτες φιλάθλους για την πρόσβαση τους στο «Κλ. Βικελίδης» την Τετάρτη.
 
«Ξεσηκωμός» από τους Ξανθιώτες φιλάθλους
 Μεγάλη κινητοποίηση αναμένεται από τους Ξανθιώτες φιλάθλους, οι οποίοι θα μετακινηθούν μεμονωμένα ή οργανωμένα στη Θεσσαλονίκη για την κρίσιμη αναμέτρηση.
Με ανακοίνωση τους οι «xanthifans» καλούν όλον τον κόσμο της Ξάνθης να παρευρεθεί μαζικά στην εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί, ενώ λεωφορεία αναμένεται να ναυλώσει και η ξανθιώτικη ΠΑΕ για τη μεταφορά των φιλάθλων της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων της Ξάνθης:
«Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της 25ετίας ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
Ξανθιώτες, ΟΛΟΙ την Τετάρτη 11 Ιουνίου στο Κλ. Βικελίδης.
Ετοιμαστείτε Ξανθιώτες. Πάμε να τελειώνουμε. Τετάρτη 11 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλ. Βικελίδης Συνεχίζονται οι εγγραφές για συμμετοχή στην εκδρομή για τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας. Πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου κατά τις ώρες λειτουργίας του 17:30-21:00 καθημερινά».
Να σημειώσουμε ότι αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 10 Ευρώ.
 
Συνεχίζει την προετοιμασία της
 Παρά το γεγονός της μεγάλης ταλαιπωρίας που έχει υποστεί η Skoda Ξάνθη, έχοντας αλλάξει ήδη μία φορά το πρόγραμμα προπονήσεων της έπειτα από την αρχική αναβολή του αγώνα, η προετοιμασία της μπήκε ξανά σε κανονικό ρυθμό κι έτσι προετοιμάζεται χωρίς νέα προβλήματα για την αναμέτρηση στην οποία θα παίξει το μέλλον της στη Super League.
Στη χθεσινή προπόνηση η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε το πρόγραμμά της με ασκήσεις τακτικής. Το τεχνικό επιτελείο χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε υποομάδες οι οποίες στη συνέχεια ανταγωνίστηκαν σε περιορισμένο χώρο. Ζητούμενο ήταν η επιθετική αποτελεσματικότητα στους μεσοεπιθετικούς παίκτες και η σωστή αμυντική λειτουργία στους παίκτες με ανασταλτικά καθήκοντα.
Να υπενθυμίσουμε ότι για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης ο Νίκος Κεχαγιάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σολάρι, Μπαξεβανίδη και Κομεσίδη.
Έτσι, το πιθανότερο σχήμα που ενδεχομένως παρατάξει ο προπονητής της Skoda θα αποτελείται από τους Κυριακίδη (τέρμα), Γούτα – Χοσέμι – Μπέρτο – Παΐτο (άμυνα), Ντε Γκούζμαν – Φλίσκα (ή Βασιλακάκη) – Μάνταλο (κέντρο), Μαρίν – Κάλβο – Σολτάνι (επίθεση). Τις επόμενες ημέρες ωστόσο ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητας των παικτών θα ξεκαθαρίσει η εικόνα για την αρχική 11άδα.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη αποστολή για τον ημιτελικό του Conference League

Σήμερα το βράδυ Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλατο απόψε το βράδυ, Μεγάλη Πέμπτη …