Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δρομολογείται η επίλυση του κτηριακού προβλήματος στο Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου

Δρομολογείται η επίλυση του κτηριακού προβλήματος στο Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου

0

Πραγματοποίησε παρέμβαση ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης


Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων παρουσία κλιμακίου του ΔΣ του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης ανακοινώθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Τσιτιρίδη συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα αποσυμφορήσουν το οξύ στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε:

  • Η διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας για την κατασκευή της βάσης και η μεταφορά προκατασκευασμένης αίθουσας από το Μειονοτικό Σχολείο Λευκόπετρας έχοντας εγγράψει έκτακτο κονδύλιο στον προϋπολογισμό του Δήμου.
  • Η μεταφορά προκατασκευασμένων αιθουσών στο διάστημα του καλοκαιριού από το Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας στο Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου.

Προηγήθηκε της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων, ανακοίνωση του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης που έκανε γνωστές τις έγγραφες πρωτοβουλίες της διοίκησης του σχολείου προς το Δήμο Αβδήρων αλλά και συνάντηση του Διδασκαλικού Συλλόγου με το Σύλλογο Γονέων του σχολείου για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στη συνεδρίαση σύντομη παρέμβαση πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης Δημήτρης Ντούμος ο οποίος εξέθεσε το πρόβλημα και ευχαρίστησε για την πρόσκληση του ΔΣ στη συνεδρίαση καθώς και την ανταπόκριση του Δήμου στο αίτημα του σχολείου, των γονέων και του Διδασκαλικού Συλλόγου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πυροπροστασία του περιαστικού άλσους με την σφραγίδα της JTI

Δωρεά συστήματος έγκαιρης ανίχνευσης και συναγερμού με κάμερες, δεξαμενές για τροφοδοσία ε…