Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ασυδοσία στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης καταγγέλλει ο Παυλίδης

Ασυδοσία στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης καταγγέλλει ο Παυλίδης

0

Για μια σειρά ενεργειών αλλά και κυνομαχιών  

Χάθηκε ο έλεγχος στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Δημοσιεύματα καταγγέλλουν την δράση κάποιων στο χώρο του κοινού εγκλήματος που έφτασε μέχρι και τις «κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα….!
Σοκαριστικές, προκλητικές καταγγελίες βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για πράξεις στον Χώρο της Περιφέρειας ΑΜΘ, που προβληματίζουν έντονα και προκαλούν την κοινωνία μας! Αναρωτιόμαστε ποιόν άλλον αυτοτραυματισμό θα υποστεί ο νέος θεσμός. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα το ηλεκτρονικό σύστημα στην έδρα της περιφέρειας περιγράφεται και στιγματίζεται σαν χώρος εγκληματικών πράξεων! Κάποιοι, που τους πληρώνουμε για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, κινούνται στον χώρο του ποινικού δικαίου.
Μένει άφωνος ο πολίτης με τις δραστηριότητες όπως περιγράφονται στο link:
(http://alexpolisonline.blogspot.com/2012/06/blog-post_5541.html#more ή http://bit.ly/MuwhJK):
«Σε server που ανήκει στην “Κοινωνία της Πληροφορίας” εμφανίζονται sites για κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα….
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ιδιοκτήτης των ιστοσελίδων είναι προϊστάμενος τμήματος της…Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η ενημέρωση αυτών γίνεται από το κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης (πρώην Νομαρχία) και όπως καλά καταλάβετε ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος της “Κοινωνίας της Πληροφορίας” ανήκει στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης… μέσω του συγκεκριμένου server της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μοιράζουν δορυφορικό πειρατικό σήμα της NOVA, καθώς επίσης όσοι είναι στο “κύκλωμα” έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις από τα σπίτια τους χρεώνοντας, μέσω του δικτύου, τηλεφωνικούς αριθμούς της Π.Ε. Ροδόπης….
Προϊστάμενοι υπηρεσιών, ασχολούνται με κυνομαχίες και ενημερώνουν ιστοσελίδες από την δουλειά τους, στοιχηματίζουν στα σκυλιά, κι όλα αυτά με την ανοχή των αιρετών…..
Δεν ξέρουμε σε ποιο οριακό σημείο πρέπει να φτάσει η δημόσια διοίκηση ώστε να μην είναι ξέφραγο αμπέλι …»
Στο βαθμό που όλα αυτά αληθεύουν, πέρα από τις ενέργειες των διωκτικών αρχών, περιμένουμε άμεσα δημόσιες εξηγήσεις και ενέργειες από τον κ. Γιαννακίδη. Η περιφέρεια δεν είναι άσυλο κανενός. Είναι θεσμικό εργαλείο της πολιτείας. Ερωτούμε δημόσια για να πληροφορηθεί η κοινωνία μας, που μέσα στην κρίση φτώχειας, προκαλείται βάναυσα:
-Έχει ενημερωθεί άμεσα το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αν όχι γιατί;
-Πως συνέβαιναν όλα αυτά και σε τέτοια έκταση, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος;
-Ποια είναι η οικονομική επιβάρυνση της Περιφέρειας και πόσα χρόνια συνέβαιναν αυτά;  
Ο Γιώργος Παυλίδης, επικεφαλής της παράταξης, με αισθήματα αποστροφής σε όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, δήλωσε: «Ας κινηθούν επιτέλους. Χάθηκε ο έλεγχος. Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Την βρίσκουμε παντού. Τώρα πια μας σοκάρουν. Ανεπάρκεια στην ανάπτυξη, πρωταθλητές στην ανέχεια και την ανεργία, χαμηλή αποτελεσματικότητα, και τώρα καταγγέλλονται προκλητικά φαινόμενα ποινικώς κολάσιμων πράξεων .Θα επανέλθουμε σύντομα.»  
Απαντάει η Περιφέρεια
Με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν σε καταγγελλόμενη παράνομη χρήση διακομιστή (server) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, γίνεται γνωστό ότι έχει διαταχθεί από την Διοίκηση της ΠΑΜ-Θ και ήδη διεξάγεται εσωτερική προκαταρκτική έρευνα, ζητήθηκε δε η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ.
Σε κάθε περίπτωση, θα αποδοθούν ευθύνες, με αυστηρότητα, εφόσον αποδειχθεί ότι στην καταγγελλόμενη δραστηριότητα εμπλέκονται υπάλληλοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ

Στην επιστολή του προς το δήμαρχο δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του. Εκφράζει την ενόχλησή …