Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ο ομογενής από τη Γερμανία Παναγιώτης Τριάδης ο αντί-Βλαχοδήμος!

Ο ομογενής από τη Γερμανία Παναγιώτης Τριάδης ο αντί-Βλαχοδήμος!

0
triadis-empros

Ελπίζει να βγει «λαυράκι» ο 19χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε χθες

Αλλάζει σήμα η Skoda Ξάνθη – την Τρίτη τα αποκαλυπτήρια

Σε αλλαγές σε διάφορους τομείς προχωράει η Skoda Ξάνθη και εκτός από τις αποδεσμεύσεις των παικτών, την πόρτα της εξόδου βλέπουν μέλη του περσινού προπονητικού επιτελείου.
Η αρχή στις αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο είχε γίνει με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον team manager Κώστα Αστραπέλλο, ενώ ακολούθησε η αποδέσμευση του Τσέχου φυσικοθεραπευτή Κάρελ Μάλις. Χθες ήταν η σειρά του βοηθού προπονητή Σάββα Καρυπίδη, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του βοηθού του Μαρίνου Ουζουνίδη για ένα χρόνο.
«Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ΑΟ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή κ. Σάββα Καρυπίδη. Η εταιρεία θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ.
Απομένει πλέον να δούμε το ποιος θα αντικαταστήσει το Σάββα Καρυπίδη στη θέση του β. προπονητή χωρίς να αποκλείεται να δούμε το Ν. Κεχαγιά στο πλευρό του Ουζουνίδη ως προπονητικό δίδυμο.  
Αλλάζει το έμβλημα του συλλόγου  
Στην αλλαγή του σήματος θα προχωρήσει η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη κι έτσι μετά από 11 χρόνια το έμβλημα στις φανέλες θα αλλάξει. Η παρουσίαση του νέου σήματος θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαΐου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 6η φορά που θα γίνει ανάλογη αλλαγή στη 45ετή λειτουργία του συλλόγου.
Στην αρχή το έμβλημα της ομάδας απαρτιζόταν αποκλειστικά από τον Δημόκριτο. Το έμβλημα διατηρήθηκε έτσι μέχρι το 1991 με την προσθήκη των στοιχείων της νέας ιδιοκτήτριας της ομάδας «ΒΙΑΜΑΡ Α Ε.», όπου προστέθηκε στην ονομασία και το «Skoda».  
Τριάδης ο αντί-Βλαχοδήμος;  
Δύο ημέρες μετά την παραχώρηση του Βλαχοδήμου στον Ολυμπιακό η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Τριάδη.
Ο Τριάδης είναι 19χρονος επιθετικός (ομογενής από τη Γερμανία) με ύψος 1.78μ.
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Νόροντ, μία ομάδα έξω από το Βίεσμπάντεν (όπου ζούσε από 6 ετών), ενώ σε ηλικία 12 ετών αποκτήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκεί έπαιξε για 4 χρόνια όμως ένας τραυματισμός (κάταγμα κνήμης) τον ¨φρέναρε¨ για περίπου μισό χρόνο. Μετά την αποθεραπεία του και την επιστροφή του στη δράση μετεγγράφηκε στην Ομάδα Νέων του Βίεσμπάντεν και από εκεί στη μεγάλη ομάδα της πόλης. Με τη γερμανική ομάδα δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο όμως οι παράγοντες της Ξάνθης με τον Κώστα Κωνσταντινίδη ως υπεύθυνο για τη γερμανική ¨αγορά¨ κινήθηκαν για την απόκτηση του. Πλέον απομένει να δούμε αν ο Τριάδης καταφέρει να ενσωματωθεί στην ξανθιώτικη ομάδα και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και αν θα είναι ανάλογης αξίας με τον Βλαχοδήμο, ώστε να καταφέρει να κάνει τους Ξανθιώτες φιλάθλους να «ξεχάσουν» γρήγορα τον 21χρονο μεσοεπιθετικό που πήγε στον Ολυμπιακό.  
Θα έχει και συνέχεια το «αλισβερίσι» με Ολυμπιακό;  
Άνοιξε η όρεξη των Πειραιωτών και μετά τη μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου είναι πιθανό να κινηθούν και για την απόκτηση του Θοδωρή Βασιλακάκη. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού καθώς οι παράγοντες της Skoda Ξάνθη κρατούν το στόμα τους κλειστό γύρω απ’ όλα τα πιθανά μεταγραφικά σενάρια.
Από τα ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» προκύπτει ότι η μεταγραφή του Βλαχοδήμου στον Ολυμπιακό κόστισε 500.000 Ευρώ συν ένα ποσοστό 15% από πιθανή μεταπώληση του ποδοσφαιριστή, ενώ εκκρεμεί το θέμα δανεικών παικτών με άγνωστο ακόμη να παραμένει το ποιους παίκτες θα παραχωρήσει ο Ολυμπιακός ή τι παίκτες χρειάζεται η Ξάνθη.
Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε κάποιον από τους Μόνχε – Ζαραδούκα – Παπάζογλου ή Σουμπίνιο να ανηφορίζει προς την πόλη μας με τη μορφή δανεισμού.
Σε ότι αφορά τον Βασιλακάκη ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε ερώτηση σχετικά με το ποσό παραχώρησης του, για το νεαρό μέσο όμως ενδιαφέρεται και ο Π.Α.Ο.Κ. και πιθανόν να μπει «σφήνα» ο Παναθηναϊκός αν καταφέρει και ορθοποδήσει από τα οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.
Παράλληλα ένα ακόμη όνομα μπήκε στη λίστα με τους παίκτες που έχει στα «υπ΄όψιν» η Skoda Ξάνθη και αυτό είναι ο Νίκος Καρέλης, καθώς η ξανθιώτικη ομάδα φέρεται να έκανε πρόταση στον μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη για συμβόλαιο με αποδοχές τις 75.000 Ευρώ ετησίως.      

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …