Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Δε «γλίτωσε» η παρανόηση…

Δε «γλίτωσε» η παρανόηση…

0

Και στο Γ. Παυλίδη απαντά ο Σ. Ξυνίδης για την «εξαγορά» της ΦτΑ

Ανταπαντά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ΠΑΜΘ: «από εξυπνάδες χορτάσαμε»    

Μία «νότα» ευθυμίας προκαλούν, παράλληλα με τα εφαλτήρια για… πολιτική κριτική οι δημόσιες στιχομυθίες των πολιτικών προσώπων, ιδιαιτέρως όταν αφορμή στέκεται μία παρανόηση, που όμως δημιούργησε μέγα «σούσουρο» στην τοπική κοινωνία.
Έτσι, από την κριτική του Σωκράτη Ξυνίδη δε γλίτωσε ούτε η πρόσφατη ανακοίνωση του Γιώργου Παυλίδη, αναφορικά με την περιβόητη «εξαγορά» του ακινήτου της Φωνής της Αμερικής, η οποία ωστόσο, όπως παραδέχτηκε στο «Ε» και ο ίδιος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ΠΑΜΘ οφειλόταν σε παρανόηση. Για το Σωκράτη Ξυνίδη όμως, ήταν θαυμάσια ευκαιρία για να ρίξει τα «βέλη» του στο σύνολο των τοπικών εκπροσώπων της συγκυβερνούσας δύναμης- αξιωματικής αντιπολίτευσης (η ΝΔ είναι και τα δύο), ένεκα δε και του υπό ωρίμανση προεκλογικού κλίματος.
Ο Γιώργος Παυλίδης πάντως του απαντά με νέα δήλωσή του ότι περιορίζεται μόνο στο σκέλος αυτό και δεν κάνει λόγο για το ουσιαστικό ζητούμενο που είναι η αξιοποίηση του ακινήτου και η ανάπτυξη, παράλληλα με την ενημέρωση και τον ανοιχτό διάλογο.  
Η δήλωση Ξυνίδη
«Δεν μπορώ να περάσω δίχως σχολιασμό την πρόσφατη καταγγελία του κ. Παυλίδη ο οποίος ανακάλυψε  την εξαγορά του ακινήτου της Φωνής της Αμερικής -άκουσον, άκουσον- από το ακίνητο που φιλοξένησε το Διεθνές Ραδιοτηλεοπτικό Κέντρο κατά την διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων που βρίσκεται στην λίστα των πρώτων ακινήτων που διαθέτει προς αξιοποίηση το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Ανακάλυψε δηλαδή ο κ. Παυλίδης την εξαγορά ακινήτου από ακίνητο!
Ειλικρινά δεν γνωρίζω πως οραματίζεται ο κ. Σαμαράς να πυροδοτήσει την ανάπτυξη στη χώρα σε κάθε περίπτωση πάντως να χαίρεται τους πυροκροτητές του, τους κυρίους Παυλίδη και Κοντό, στην Ξάνθη».  
Η δήλωση Παυλίδη
«Για την ταμπακέρα ο κ. Ξυνίδης δεν λέει τίποτε. Από εξυπνάδες, ακίνητα και αναπτυξιακή ακινησία χορτάσαμε. Τι γίνεται με τη «Φωνή της Αμερικής» θα μας πει επιτέλους;
Για το εάν προορίζεται για 99 χρόνια και πως η τεράστιας αξίας περιοχή δε γνωρίζει;
Γιατί τόση ενόχληση, δηκτικότητα και ερειστικότητα σε δημόσια ερωτήματα;
Το “ακίνητο” που αναφέρει ο κ. Ξυνίδης, μόνο ως προϊόν ακινησίας στην ανάπτυξη και στην ενημέρωση της κοινωνίας μπορεί να εξηγηθεί. Εκτός από τα ακίνητα υπάρχουν κι αλλού … εταιρίες και όχι μόνο.
Τέλος όσον αφορά τα γεωθερμικά πεδία, όλοι γνωρίζουν ότι έρευνα, διαχείριση και επενδύσεις – ανάπτυξη δεν ταυτίζονται.
Γιατί του διαφεύγει;»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…