Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Παναιτωλικού

Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Παναιτωλικού

0
filiko-empros

«Ανεβασμένη» η Skoda Ξάνθη από την εξάρα στο φιλικό

Απόλαυσαν το ρεπό και επέστρεψαν στα γήπεδα οι παίκτες  

         
Με χαρακτηριστική άνεση οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη πέτυχαν τη νίκη με το ευρύ σκορ 6-0 στο φιλικό που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, με αντίπαλο την Ομάδα Νέων.
Ο αντίπαλος μπορεί να μην ήταν βέβαια ανάλογης δυναμικότητας, όμως οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πέρα από τα έξι γκολ δημιούργησαν αρκετές ακόμη φάσεις και παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής τους.
Η Skoda Ξάνθη με σκόρερς τους Νταρμπιόν, Καζάκη, Πλατέλλα, Μπαξεβανίδη, Μάνταλο και Μαρσελίνιο επικράτησε με 6-0, δείχνοντας ότι ενδεχομένως να βρέθηκε η λύση στο επιθετικό πρόβλημα των τελευταίων αγωνιστικών.
Εξάλλου ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μάρκο Μαρκόφσκι έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί, καθώς δεν υπολογίζεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό κι έτσι ο Ουζουνίδης ¨τσέκαρε¨ τους υπόλοιπους επιθετικούς (Καζάκης, Πόι, Σουάνης, Αλτιπαρμακόφσκι) ώστε να καταλήξει σε αυτόν που θα εμπιστευθεί για να αντικαταστήσει τον Σέρβο ¨στράικερ¨ στην κορυφή της επίθεσης.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 18’ ο Νταρμπιόν με κοντινό σουτ και στο 34’ ο Καζάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, παίρνοντας το… ριμπάουντ από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλαχοδήμου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πλατέλλας με προβολή διαμόρφωσε το 3-0 και στο 45’ ο Μπαξεβανίδης σημείωσε το 4-0.
Στην επανάληψη ο Μάνταλος στο 69’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ με το αριστερό «έγραψε» το 5-0 και στο 75’ ο Μαρσελίνιο με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Ωστόσο, στο 80’ ο Πόι με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ, είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.
Οι συνθέσεις του φιλικού:
SKODA ΞΑΝΘΗ (α’ μέρος): Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Τσουμάνης, Κομεσίδης, Ντάνι, Καζάκης, Νταρμπιόν, Βλαχοδήμος, Πλατέλλας, Βασιλακάκης.
SKODA ΞΑΝΘΗ (β’ μέρος): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Στάσιακ, Σταθάκης, Εντιμάρ, Φλίσκας, Μάνταλος, Σουάνης, Μαρσελίνιο, Πόι, Αλτιπαρμακόφσκι.
ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Ρότσκος, Οξύζογλου, Τουργαΐδης, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Ελληνίδης, Ράνος, Πασχαλάκης, Δουμάνης, Μπαρέττας.
Έπαιξαν και οι: Αμουτζάκης, Μιγιάτοβιτς, Τσομπανόπουλος, Λάσπατζης, Γούλας, Σερίφ, Τσιτάκ, Κομήτης.  
Επιστροφή στις προπονήσεις  
Το πρόγραμμα του περασμένου τριημέρου περιλάμβανε ρεπό και ξεκούραση για τους Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές, καθώς μετά το φιλικό του Σαββάτου και την πρωινή προπόνηση της Κυριακής δόθηκε ρεπό για τη Κ. Δευτέρα.
Οι στιγμές χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη όμως ανήκουν στο παρελθόν και πλέον άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό το Σάββατο στις 19:30 στο «Skoda Ξάνθη Arena». Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές μετά το ρεπό της Κ. Δευτέρας βρέθηκαν χθες το απόγευμα στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια συνεχίζοντας το πρόγραμμά τους.
Ασκήσεις τρεξίματος και προθέρμανσης υπήρξαν στο ξεκίνημα της προπόνησης ενώ στην συνέχεια σειρά πήρε η ταχυδύναμη. Στο τελευταίο μέρος ο Μαρίνος Ουζουνίδης χώρισε σε υπο-ομάδες τους παίκτες του και τους έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στα παιχνίδια των μικρών χώρων που ακολούθησαν.
Δημήτρης Γούτας και Λάζαρος Γκατσολάρι που αντιμετώπισαν προβλήματα την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα, απόντες όμως ήταν οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Πέτρος Μάνταλος οι οποίοι βρίσκονται στη Γερμανία με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το σημερινό παιχνίδι.      

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

             

Super League – 23η αγωνιστική
Σάββατο 03 Μαρτίου 2012
17.15: Πανιώνιος – Ατρόμητος Αθ.
19.30: Skoda Ξάνθη – Παναιτωλικός
19.30: Άρης – Α.Ε.Κ.
Κυριακή 04 Μαρτίου 2012
15.00: Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης
15.00: Λεβαδειακός – Κέρκυρα
17.15: Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα
17.15: Ο.Φ.Η. – Ολυμπιακός
19.30: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

   

Super League Η βαθμολογία
1. Παναθηναϊκός 54 (22 αγ.)
2. Ολυμπιακός 52 (22 αγ.)
3. Π.Α.Ο.Κ. 39 (22 αγ.)
4. Α.Ε.Κ. 38 (22 αγ.)
5. Ατρόμητος Αθ. 34 (21 αγ.)
6. Ο.Φ.Η. 33 (22 αγ.)
7. Αστέρας Τρίπολης 31 (22 αγ.)
8. Άρης 30 (22 αγ.)
9. Skoda Ξάνθη 29 (22 αγ.)
10. Εργοτέλης 23 (22 αγ.)
11. Πανιώνιος 23 (22 αγ.)
12. Λεβαδειακός 22 (20 αγ.)
13. ΠΑΣ Γιάννινα 18 (20 αγ.)
14. Παναιτωλικός 18 (22 αγ.)
15. Κέρκυρα 18 (21 αγ.)
16. Δόξα Δράμας 12 (20 αγ.)

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …