44χρονη «βούτηξε» στο κενό

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
 
Την τελευταία της πνοή άφησε χθες νωρίς το πρωί 44χρονη στηνεγκαταλελειμμένη αυλή μιας ακατοίκητης μονοκατοικίας, σε ένα μικρόαδιέξόδοδίπλα στην οδό Μεσολογγίου, πέφτοντας από την ταράτσα της οικοδομής,όπουκατοικούσε, και προσκρούοντας πρώτα σε δύο κεραμιδένιες στέγεςδιαμερισμάτων,πριν το κορμί της συγκρουστεί με το τσιμέντο, προκαλώντας ένα δυνατόγδούπο που«πάγωσε» τη γειτονιά.
Τις πρώτες βοήθειες κάλεσε ο περιπτεράς της γειτονιάς και οι περίοικοιβρέθηκαν στα μπαλκόνια και στο δρόμο, προκειμένου να αντιληφθούν τιείχεσυμβεί. Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και το ασθενοφόρο, πουμετέφερε τη44χρονη στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η άτυχηγυναίκαζούσε στο 2ο όροφο της οικοδομής με το 17χρονογιο της, ενώ ομεγαλύτερος γιος της απουσίαζε για σπουδές.
 
«Μόλις είχαμε προλάβει να ανοίξουμε τα πατζούρια και ακούσαμετομπαμ»
Με αυτά τα λόγια καταθέτει τη μαρτυρία της στο «Ε» μια γειτόνισσαπου βρέθηκε από τις πρώτες στιγμές στη σκηνή του δυστυχήματος. Ο νεαρόςπεριπτεράς άκουσε το χτύπο γύρω στις 7 και κάτι το πρωί και έσπευσε στοσημείο,όπου βρήκε αναίσθητη και αιμόφυρτη τη 44χρονη γυναίκα.
Μετά την αποχώρηση του ασθενοφόρου οι γείτονες καθάρισαν την αυλήκαι μέχρι το μεσημέρι τα πράγματα είχαν επανέλθει στους καθημερινούςτουςρυθμούς, παρόλο που μία θλίψη σε συνδυασμό με σοκ και «παγωμάρα» ήτανζωγραφισμένη στα πρόσωπα της γειτονιάς.
«Την ήξερα, έμενε χρόνια στη γειτονιά», σημειώνει κάτοικος τηςπεριοχής. Τα παιδιά μετά το σχολείο μαζεύτηκαν στο στενό αδιέξοδο καιψιθύριζαν. «Ο αδερφός μου την είδε να πέφτει», μας λέει ένα κορίτσι τωντελευταίων τάξεων του δημοτικού. Ο νεαρός, περίπου 22 χρονών, ήταναυτόπτηςμάρτυρας της πτώσης και ήταν πραγματικά συγκλονισμένος. «Εδώ έπεσε»,μας λέειένα άλλο παιδί δείχνοντας στο εσωτερικό της αυλής, «είχε έρθει τοασθενοφόροόταν πηγαίναμε στο σχολείο».
 
Λόγος για αυτοκτονία
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η αστυνομία αποκλείει εγκληματικήενέργεια. Λόγος γίνεται για αυτοκτονία, ενώ δεν αποκλείεται και ηπερίπτωσητραγικού ατυχήματος, αν και δεν μπορεί να αποδοθεί σε άλλο λόγο τογεγονός ότιανέβηκε στην ταράτσα της οικοδομής, στον 5οόροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικάπροβλήματα, κάτι που γνώριζαν οι γείτονες, οι οποίοι και ανέφεραν στο«Ε» ότιτον τελευταίο χρόνο είχε αδυνατίσει υπερβολικά και φαινότανκαταπονημένη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…