Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ: «Να απομακρυνθεί ο κ. Χρυσοχοΐδης»

ΣΥΡΙΖΑ: «Να απομακρυνθεί ο κ. Χρυσοχοΐδης»

0

Στον απόηχο της γυναικοκτονίας της 28χρονης στο Α.Τ Αγίων Αναργύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ζητώντας την απομάκρυνση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη


«Το νέο αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο “νόμος της σιωπής” που προσπαθούν να επιβάλλουν», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Αναφέρει ειδικότερα ότι «τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της, υποστηρίζουν με περίσσιο θράσος πως “η κριτική που ασκείται στην αστυνομία αποθαρρύνει τις γυναίκες από το να απευθυνθούν σε αυτήν”».

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ενημερώνει» την κυβέρνηση πως «αν κάποια γυναίκα αποθαρρύνεται από το να απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ., αυτό οφείλεται στην αναποτελεσματικότητα της». «Οφείλεται», προσθέτει, «στο ότι η δολοφονία της 28χρονης έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ μιλούσε με την άμεσο δράση στο τηλέφωνο κι όχι στην κριτική που οφείλει να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ένα σοκαριστικό γεγονός».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει πως «η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να απαιτεί την απόλυτη σιωπή σε όλες τις αναλγησίες, τις ασυνέπειες, τα ψέματα και την ανικανότητα που επιδεικνύει» και τονίζει ότι «αυτό όμως δεν γίνεται αποδεκτό ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά ούτε και από την κοινωνία».

«Η μοναδική αποδεκτή τοποθέτηση από πλευράς κυβέρνησης θα ήταν η ανακοίνωση της απομάκρυνσης του κυρίου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη», σημειώνει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…