Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

0

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της Εθνικής στο παιχνίδι με τη Γεωργία στην Τιφλίδα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Πλέον αναμένεται η απαραίτητη σύμφωνα με το πρωτόκολλο εξέταση του δεύτερου δείγματος. Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν θα γίνει γνωστό μέχρι να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρχει καμία ενημέρωση στην Ομοσπονδία για θετικό δείγμα κι αυτό ενώ δέκα παίκτες της Εθνικής ομάδας πέρασαν από αντιντόπινγκ κοντρόλ πριν από τον ημιτελικό αγώνα μπαράζ με το Καζακστάν. Επιπλέον, ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές πέρασαν από έλεγχο μετά το παιχνίδι με τους Καζάκους και άλλοι δύο έπειτα τον τελικό με την Γεωργία.

Η συνήθης πρακτική σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή, είναι να ειδοποιείται η Εθνική του ομάδα, ο ίδιος ο παίκτης, αλλά και ο σύλλογος στον οποίο αγωνίζεται. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ασπίδα Ξάνθης: Με στόχο το 1-1 υποδέχεται σήμερα τον ΚΑΟΧ

Στις 17.00 στο Εύμοιρο Να κάνει το 1-1 στους αγώνες με τον ΚΑΟΧ θα επιδιώξει σήμερα το από…