Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Παράταση στο διαγωνισμό για το Ξενία Ξάνθης

Παράταση στο διαγωνισμό για το Ξενία Ξάνθης

0

Έως την Πέμπτη 15.02.2024 η υποβολή του φακέλου δικαιολογητικών ανακοίνωσε η ΕΤΑΔ


Το ύψος του ελάχιστου προσφερόμενου ετήσιου μισθώματος, ορίζεται στο ποσό των 50.000 ευρώ


Παράταση ενός μηνός δόθηκε από την ΕΤΑΔ για την υποβολή δικαιολογητικών συμμετοχής στον διαγωνισμό για την μακροχρόνια μίσθωση του Ξενία Ξάνθης.

Ειδικότερα:   

Η «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤΑΔ Α.Ε.) ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών συμμετοχής στον Ηλεκτρονικό Ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό (e-auction) για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ακινήτου «Ξενία Ξάνθης».

Νέα προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού: έως την Πέμπτη 15.02.2024, 14:00 ώρα Ελλάδος., στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες που θα περάσουν επιτυχώς το στάδιο ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής σύμφωνα με τους ισχύοντες Γενικούς Όρους Διαγωνισμού για τους ανοικτούς διαγωνισμούς με δικαίωμα αντιπροσφορών σχετικά με την εκμίσθωση ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται ότι το ακίνητο «ΞΕΝΙΑ ΞΑΝΘΗΣ»,  περιλαμβάνει έκταση 8.590,31 τ.μ. επί της οποίας έχει ανεγερθεί ξενοδοχείο (ενεργειακής κατηγορίας Γ) στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, Δήμου Ξάνθης. Το Ξενία Ξάνθης, κυριότητας ΕΤΑΔ, βρίσκεται μεταξύ της οδού Βασ. Σοφίας και της οδού Πινδάρου στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, με εμβαδόν κτισμάτων άνω των 2.700 τ.μ. (πλέον υπογείου, εμβαδού 250 τ.μ.). Η παρούσα δυναμικότητά του ανέρχεται σε 22 δωμάτια – 43 κλίνες, ανήκει στην κατηγορία των 4 αστέρων και διαθέτει εστιατόριο, καφετέρια-μπαρ και αίθουσα συνεδριάσεων/εκδηλώσεων. Η τιμή εκκίνησης για το διαγωνισμό, δηλαδή το ύψος του ελάχιστου προσφερόμενου ετήσιου μισθώματος, ορίζεται στο ποσό των 50.000 ευρώ.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…