Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ετοιμάζουν τις στολές τους οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Ξάνθης

Ετοιμάζουν τις στολές τους οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Ξάνθης

0

Προβληματισμός για την εξυπηρέτηση του μεγάλου όγκου επισκεπτών


Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ξάνθης άρχισαν να προετοιμάζονται δειλά δειλά για το καρναβάλι στο πλαίσιο των Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών με τίτλο «Ιδού η Ξάνθη… ιδού και το χοροπήδημα».

Άλλωστε, οι Ξανθιώτες και όχι μόνο περιμένουν με ανυπομονησία το ξεφάντωμα, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν κάνει ήδη κράτηση και για την στολή τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από πολιτιστικούς συλλόγους υπάρχει έντονος προβληματισμός για το πώς θα εξυπηρετηθεί τόσος μεγάλος αριθμός επισκεπτών, μιας και τα ξενοδοχεία έχουν ήδη κλείσει. Συνεπώς, το ζήτημα της χωρητικότητας παραμένει «ανοιχτό».

Επίσης, σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση, οι περισσότεροι από τους πολιτιστικούς συλλόγους δεν έχουν βρει ακόμη το θέμα τους, δεν έχουν ετοιμάσει τις στολές τους, κάτι βέβαια που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Πάντως οι τιμές θα κυμανθούν στα 40 έως 45 ευρώ.

Βέβαια, αναμένεται το επίσημο πρόγραμμα το οποίο θα παρέχει μία πιο πλήρη ενημέρωση αναφορικά με συναυλίες κι άλλα πολιτιστικά δρώμενα, τα οποία θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο διάστημα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επικράτησε ο επαγγελματικός στολισμός του Επιτάφιου

Μόνο σε μικρά χωριά στολίζουν τον Επιτάφιο οι γυναίκες όπως παλιά   Τον αναλαμβάνουν τα αν…