Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέα Αριστερά: Τι ετοιμάζει το επόμενο δίμηνο-Η πρόταση για το γάμο των ομοφύλων και η καμπάνια για την ακρίβεια

Νέα Αριστερά: Τι ετοιμάζει το επόμενο δίμηνο-Η πρόταση για το γάμο των ομοφύλων και η καμπάνια για την ακρίβεια

0

Πυκνό αναμένεται να είναι το προσεχές δίμηνο για τη Νέα Αριστερά που φιλοδοξεί να συγκροτηθεί σε πολιτικό οργανισμό


Τα πολιτικά πλάνα της για το άμεσο μέλλον έδωσε την Κυριακή στη δημοσιότητα η Νέα Αριστερά.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η ΚΟ θα καταθέσει τις επόμενες μέρες επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό πάνω σε δύο άξονες: την αποκατάσταση των ανθρώπων που νιώθουν ότι δεν έχουν μέλλον στον τόπο τους και το στρατηγικό σχέδιο ώστε η Θεσσαλία να μην ερημώσει, αλλά να αποτελέσει υπόδειγμα ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου.

Ανάλογες περιοδείες έχουν προγραμματιστεί για την Εύβοια και τη Θράκη με επικεφαλής τον Αλέξη Χαρίτση, ενώ εντείνεται η ζύμωση με τον χώρο της πολιτικής οικολογίας με ορίζοντα τις Ευρωεκλογές.

Παράλληλα, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι μήνες εντατικής εξόρμησης σε όλη την επικράτεια. Έχουν προγραμματιστεί 80 εκδηλώσεις, ενώ προχωρά η οργανωτική συγκρότηση πυρήνων υποστηρικτών της Νέας Αριστεράς με μεγάλη συμμετοχή και παρουσία ανθρώπων από όλο το φάσμα του προοδευτικού κόσμου.

Στις 12 και 13 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί, στην Αθήνα, πανελλαδική συνεδρίαση στελεχών με στόχο τον σχεδιασμό της οργανωτικής συγκρότησης της Νέας Αριστεράς, την επεξεργασία της ιδρυτικής της διακήρυξης και την προετοιμασία ιδρυτικής συνδιάσκεψης τέλη Φεβρουαρίου. Άμεσα θα υπάρξει στοχευμένη καμπάνια που θα καλεί σε συμμετοχή των πολιτών σε αυτή τη διαδικασία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…