Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έως 31 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία στον Δήμο Αβδήρων

Έως 31 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία στον Δήμο Αβδήρων

0

Αναλυτικά η απόφαση


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης και το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων αποφάσισαν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία στον Δήμο Αβδήρων λόγω της βελτίωσης οδικής ασφάλειας της δημοτικής οδοποιίας. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά την σύνδεση του οικισμού Πεζούλας με τον οικισμό Γκιώνας, του οικισμού Διομήδειας με τον οικισμό Λεύκης και του οικισμού Μαγικού με τον οικισμό Γενισέας.

Αναλυτικότερα:

  1. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης εγκρίνει τον περιορισμό – ρύθμιση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων λόγω εργασιών που πρόκειται να λάβουν χώρα στους δρόμους σύνδεσης : α) του οικισμού Πεζούλας με τον οικισμό Γκιώνας, β) του οικισμού Διομήδειας με τον οικισμό Λεύκης και γ) του οικισμού Μαγικού με τον οικισμό Γενισέας, στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αβδήρων».
  2. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των εργασιών οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδεύονται από προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης στις θέσεις που παρεμποδίζουν την εφαρμογή των έργων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το εναπομείναν ελεύθερο οδόστρωμα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της σχετικής νομοθεσίας ΚΟΚ. Αναλυτική περιγραφή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της παρούσης υπάρχει στην Τεχνική Έκθεση που συνοδεύουν την απόφαση του θέματος, εφόσον δεν αντίκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής.
  3. Η ισχύς της παρούσης ορίζεται έως 31/05/2024. Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθεί η αποκατάσταση φθορών και βλαβών της στρώσης κυκλοφορίας τμήματος συνολικού μήκους: α) 300,00 μ. του δρόμου σύνδεσης του οικισμού Πεζούλας με τον οικισμό Γκιώνας, β) 2.500,00 μ. του δρόμου σύνδεσης του οικισμού Διομήδειας με τον οικισμό Λεύκης και γ) 300,00 μ. του δρόμου σύνδεσης του οικισμού Μαγικού με τον οικισμό Γενισέας.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…