Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Προχωρά η κατασκευή του κυνοκομείου στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Προχωρά η κατασκευή του κυνοκομείου στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

0

Tο έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», με προϋπολογισμό 372.000 ευρώ


Ο δεύτερος Δήμος στη Ροδόπη που αποκτά κυνοκομείο είναι Δήμος Μαρωνείας-Σαπών καθώς μετά τη δημοπρασία του έργου «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς», προσωρινός ανάδοχος που έργου, μεταξύ τεσσάρων εταιριών που κατέθεσαν προσφορές, αναδείχθηκε η Κοινοπραξία Κ. Νικηφορίδης- Γ. Παπαδήμος Ο.Ε. –Μανωλτσίδης Χρήστος.

Με στόχο την προστασία και την ευημερία των αδέσποτων ζώων, το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», με προϋπολογισμό 372.000 ευρώ. Προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία χώρων φιλοξενίας και την κατασκευή χώρων ιατρείου, αναρρωτηρίου, φυλακίου και χώρων για το προσωπικό, εξασφαλίζοντας έτσι την ολοκληρωμένη φροντίδα των ζώων.

Πιο αναλυτικά, το κυνκομείο θα κατασκευαστεί σε δημοτική έκταση 19.479,00τ.μ. στην περιοχή μεταξύ Αετοκορυφής και Αετολόφου. Το έργο προβλέπει ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές  εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων:

Εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχετεύσεως λυμάτων και όμβριων, εγκαταστάσεις κλιματισμού (θέρμανσης, ψύξης, αερισμού), εγκαταστάσεις ενεργητικής πυροπροστασίας (πυρόσβεσης), εγκαταστάσεις φωτισμού, αντικεραυνικής προστασίας κ.ά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…